Utorak, 17. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

U nedjelju se održava 36. tradicionalna biciklijada od Zadra do otoka Vira, evo detalja

Autor: Portal ZL

17.09.2024. 17:59
U nedjelju se održava 36. tradicionalna biciklijada od Zadra do otoka Vira, evo detalja

Foto: Kažimir Škrbić/Virski list



Tradicionalna biciklijada od Branimirove obale u Zadru do Trga svetog Jure na otoku Viru u nedjelju 22. rujna doživjet će svoje 36. izdanje. Početak jesenske virske biciklijade koja okuplja sve ljubitelje biciklizma – profesionalce i rekreativce – startat će na Branimirovoj obali u Zadru u 10 sati, a dolazak u Vir očekuje se oko podne. Kao i uvijek, po dolasku na otok za sve sudionike biciklijade organizirat će se okrjepa i osvježenje, a potom i bogata tombola s većim brojem nagradnih kompleta biciklističke opreme i glavnom nagradom – vrijednim Mountain Bikeom. Po dolasku na otok bicikliste će na virskoj rivi zabavljati sjajni zadarski pjevač Duje Stanišić & Band. Prijaviti se možete online na web stranici Vir turizma na linku:


https://virturizam.hr/hr/novosti/objave/168-biciklijada-zadar-vir


Prijaviti se također možete neposredno prije početka biciklijade od 9 sati na Branimirovoj obali u Zadru te pored ureda Turističke zajednice u Viru od 8.30 sati otkud će se biciklisti organizirano prevoziti do Zadra.




Organizirat će se i povratak u Zadar uz besplatni prijevoz vozilima virskih komunalnih poduzeća Čisti otok i Vir održavanje te automobilima taksi kompanije Taxi Vir.  Tradicionalnu virsku biciklističku manifestaciju od prvog izdanja organiziraju Općina Vir, destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica uz pomoć Biciklističkog kluba Zadar, zadarske Prometne policije, Službe Hitne pomoći, virske kompanije Taxi Vir te komunalnih poduzeća Vir zaštita, Vir održavanje i Čisti otok.