Utorak, 17. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

LUCIANO PLAZIBAT

Hrvatski influencer roditeljima kupio auto: 'Pustili su suzu naravno i bili najsretniji ikad...'

Autor: M. Č.

17.09.2024. 17:13
Hrvatski influencer roditeljima kupio auto: 'Pustili su suzu naravno i bili najsretniji ikad...'

Foto: Davor Kovacevic



Hrvatski influencer Luciano Plazibat redovito zabavlja svoje obožavatelje na društvenim mrežama zanimljivim sadržajem, a nedavno ih je iznenadio lijepom gestom. Naime, 25-godišnji je influencer svojim roditeljima kupio automobil, a tu je vijest podijelio na svojem Instagram profilu.




Sada je o svojoj odluci progovorio za Net.hr.


Kako objašnjava, automobil im je odlučio kupiti kako bi im olakšao život, s obzirom na njihovu tešku financijsku situaciju uzrokovanu kreditom. Ova odluka nije bila planirana, već je rezultat njegove želje da im pomogne.


,,Pa nisam ni planirao uzeti auto nego kako piše u objavi: vratio sam se ljetos vidjeti svoje nakon putovanja i oni su već par mjeseci razmišljali o kupnji auta, ali mi nisu ništa htjeli govoriti jer su još imali kredit. Ostalo je dva zadnja mjeseca do kraja, pa su išli u banku i sve to pitat za podizanje novog i kad su znali da će kupiti auto, tek su mi onda rekli. Ja kad sam čuo da je opet kredit, samo sam iskreno reagirao i otišao im kupit sam, tako da samo iskrena reakcija da olakšam život njima“, ispričao je.


O cijeni automobila nije htio ništa otkrivati, jer mu je ipak u fokusu usrećiti roditelje.


,,Mislim da je ružno u tome pričati, pogotovo kad živimo s ovim cijenama u državi. Stvarno sam sretan i zahvalan da imam priliku raditi ovaj posao koji me toliko ispunjava i toliko toga donosi. Auto je hvala Bogu novi iz salona i to mi je najdraže da je nešto što su oni željeli“, kazao je influencer.


Progovorio je i o njihovoj reakciji.

,,Ajme, to se tako sve brzo dogodilo, ali pustili su suzu naravno i bili najsretniji ikad! Imamo stvarno prekrasan odnos nas troje jer kad vidim sve oko sebe stvarno sam zahvalan u kakvu su me osobu oblikovali”, otkrio je, dodavši da je sve bilo dosta impulzivno: ,,Ovo nisam ni planirao. Dogodilo se sve u tri dana. Osjetio sam i napravio to.”


Nadalje, iako je priznao da u životu nisu imali puno novca, nikada nisu osjećali manjak.


,,Ne bih ja to nazvao financijskim problemima jer smo i dalje imali i uživali. Puno obitelji živi od kredita do kredita i živi i zarađuje pošteno. Nekad stisneš zube i smanjiš životni stil, a nekad si možeš priuštit lijepo! Tako kad gledam svoj život prije! Uvijek su mi sve omogućili, čak i kad nismo imali puno. Pa zašto sad ja kad imam i kad sve ide super, ne bih isto napravio? pogotovo ako ne trebam dizat kredit ni ništa. Novci dođu uvijek ako radiš”, zaključio je.