Petak, 13. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

DOBRE VIJESTI

Prvi dan škole u Sv. Filip i Jakovu: Osiguran školski pribor za sve prvašiće i radne bilježnice za sve osnovnoškolce

Autor: Portal ZL

12.09.2024. 11:24
Prvi dan škole u Sv. Filip i Jakovu: Osiguran školski pribor za sve prvašiće i radne bilježnice za sve osnovnoškolce

Foto: OPĆINA SV. FILIP I JAKOV

U sklopu svečanog programa, učenici prvog razreda OŠ Sv. Filip i Jakov obilježili su svoj prvi dan škole. Vijećnice Anamarija Matešić, Josipa Mrkić i vijećnik Rafael Baričić, u ime Općine Sv. Filip i Jakov, posjetili su škole kako bi zaželjeli prvašićima dobrodošlicu i uručili im pakete s potrebnim školskim priborom, kao i radne bilježnice za ukupno 385 učenika. Od toga, 351 učenik pohađa Osnovnu školu Sv. Filip i Jakov, dok 34 učenika iz područja Gornjih Raštana ide u Osnovnu školu Biograd.


Posjet je obuhvatio područne škole u općini, uključujući OŠ Raštane Donje, OŠ Sikovo, OŠ Sv. Petar, OŠ Turanj, te matičnu OŠ Sv. Filip i Jakov, kao i OŠ Raštane Gornje, koja pripada Osnovnoj školi Biograd na Moru.


Svaki paket za prvašiće bio je opremljen svim potrebnim školskim priborom, uključujući pernicu, tempere, vodene boje, flomastere, bojice, kistove za slikanje, plastelin, naljepnice za ime i crtaći blok.




Ravnateljica Gordana Kurtov srdačno je pozdravila sve prisutne i poželjela im uspješnu školsku godinu. Događaj je bio upotpunjen veselim programom starijih učenika, koji su pjesmom i plesom dočarali radost novog početka za prvašiće.