Srijeda, 11. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

Za sve školarce i vrtićarce

Zabavimo se uz sjajan školski party u centru Supernova Zadar

Autor: ZL Promo

11.09.2024. 08:00
Zabavimo se uz sjajan školski party u centru Supernova Zadar

Nova školska godina i službeno je započela, a upravo tim povodom za što lakši i veseliji povratka u školske klupe, centar Supernova Zadar ima super događanje! Ove subote, 14. rujna od 16 sati pripremili smo super školsku zabavu s brojnim zabavnim radionicama.


Pridružite se veselom ozračju centra Supernova Zadar od 16 do 19 sati ove subote, 14. rujna 2024. Za sve malene školarce i vrtićarce, te njihove roditelje, tu je super bogat program uz brojne radionice. Tako ćete se moći zabaviti i naučiti nešto novo i poučno u interaktivnom morskom laboratoriju. Zabava je zagarantirana uz promatranje pod mikroskopom gdje će djeca moći tražiti i vidjeti žive mikroorganizme. Posebno zabavno će biti vidjeti kako izgledaju riblje škrge pod mikroskopom, a upoznat će i raznoliki svijet malih dagnji, školjki i račića. 


Kao i uvijek tu su i kreativni kutci za sve one koji vole izrađivati razne stvari pa će tako mališani moći izraditi svoj super bedž. Kako bismo potakli male glavice na pametne aktivnosti, u Supernovi Zadar očekuju vas i razne didaktičke igrice od drveta gdje će vas posebno fascinirati divivski abakus. Iskušajte se u mozgalicama, sudoku, anagramima i zabanoj igrici pronalaženja razlika


Sve okupljene zabavit će vesela i simpatična maskota Bilježnica kao i likovna radionica u kojoj će se svašta nešto finoga nacrtati. Ovo je zasigurno dovoljan niz razloga zbog kojih morate doći ove subote u centar Supernova Zadar. Osim sjajnog školskog događanja, tu je i najbolja Super subota s brojnim popustima. Spojite ugodno s korisnim za cijelu obitelj i dođite u vaš najdraži centar Supernova Zadar. Svi detalji su na internetskim stranicama centra kao i na službenom Facebook profilu.