Utorak, 10. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

POŽALIO SE

Mate Lukić platio 70 eura za vožnju od mosta do Sinjoretova: 'Damo, ne možeš ovo raditi...'

Autor: R.H.

10.09.2024. 09:58
Mate Lukić platio 70 eura za vožnju od mosta do Sinjoretova: 'Damo, ne možeš ovo raditi...'

Foto: LUKA JELIČIĆ



Gradski vijećnik Mate Lukić se u objavi na svom Facebook profilu požalio da je vožnju od Gradskog mosta do Sinjoretova morao platiti čak 70 eura. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:




– Gradski most – Sinjoretovo moja kuća 3,7 km = 70 €. Uđem u Taxi računam, neću zvati Uber neka ovi naši domaći zarade. Još se zezam s momcima neka me žena vozi to je najsigurnije. Pravo taksista je odrediti cijenu, ja nisam pitao, iskreno. Računam prije je bilo 70-ak kuna sad je 20, 25€ max. Ali “damo”, ne možeš ovo raditi. Prije ili kasnije naletiš na minu. Zamolio sam je samo da mi stane kratko na pumpu ili trafiku uz put. 530 kuna za vožnju u gluhu uru bez gužve.


Ja sam prebolio 70 €, ali došlo je vrijeme da se obračuna s vas par koji pljačkate narod i sramotite svoje kolege. Niste ni svjesni da radeći ovo mušterijama, režete granu na kojoj sjedite. Čuo sam da su naplaćivanja dotične poznata nadaleko. Ok, vidjet ćemo na kraju tko će izvući deblji kraj. Opet sreća u nesreći. Zamisli da živim npr. u Škabrnji, morao bih kredit dignuti”, napisao je Lukić.