Nedjelja, 8. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

nakon 7 godina

Linkin Park se vratio novom pjevačicom i novim singlom

Autor: Sanda Milinković

06.09.2024. 12:49
Linkin Park se vratio novom pjevačicom i novim singlom

Foto: Promo



Bend Linkin Park je predstavio Emily Armstrong kao svoju novu pjevačicu, objavivši pritom novi singl i turneju. Originalni članovi benda, Mike Shinoda, Brad Delson, Dave “Phoenix” Farrell i Joe Hahn vratili su se kao dio postave, a Colin Brittain pridružuje im se kao bubnjar. Armstrong će dijeliti vokal sa Shinodom.


Vijest o ponovnom okupljanju dolazi sedam godina nakon smrti glavnog pjevača benda, Chestera Benningtona, a prema riječima članova benda, označava novi početak i novo poglavlje za njih.


Bend je objavio novi singl The Emptiness Machine, a novi album From Zero trebao bi izaći 15. studenog.





“Prije Linkin Parka, naš prvi bend se zvao Xero. Ovaj naslov albuma odnosi se i na ovaj skromni početak i na putovanje kojim trenutno prolazimo. Zvučno i emocionalno, radi se o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti – prihvaćajući naš prepoznatljivi zvuk, ali nov i pun života.


Napravljen je s dubokim poštovanjem prema našim novim i dugogodišnjim kolegama iz benda, našim prijateljima, našoj obitelji i našim obožavateljima. Ponosni smo na ono što je Linkin Park postao tijekom godina i uzbuđeni zbog putovanja koje je pred nama,” kazao je Shinoda.


Što smo više radili s Emily i Colinom, to smo više uživali u njihovim talentima svjetske klase, njihovom društvu i stvarima koje smo stvorili. Osjećamo se stvarno osnaženo ovom novom postavom i živopisnom i energičnom novom glazbom koju smo zajedno napravili.


Zajedno spajamo zvučne dodirne točke po kojima smo poznati i još uvijek istražujemo nove”, zaključio je.