Nedjelja, 8. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

TURNIR

Na turniru Bridž kluba Zadar okupljeno 45 parova, evo tko je pobijedio

Autor: Portal ZL

05.09.2024. 17:26
Na turniru Bridž kluba Zadar okupljeno 45 parova, evo tko je pobijedio

Foto: Bridž klub Zadar / Radio Zadar



Bridž klub Zadar je 31.8. i 1.9. 2024. organizirao dvodnevni parski bridž turnir pod nazivom Pozdrav suncu, a okupilo se 45 parova iz raznih dijelova Hrvatske: Zadar, Zagreb, Rijeka, Split, Pakrac, Mali Lošinj, Crikvenica, Imotski. Bilo je i igrača iz Sarajeva, Banje Luke i Posušja, piše Radio Zadar.


Prvoplasirani par su bili Toni Marušić i Mladen Mrvica iz Zagreba, drugoplasirani Dževad Tabučić i Faruk Mašić iz Sarajeva a trećeplasirani par Snežana Žigun i Duško Katić iz Zadra. Najbolji damski par su bile Gordana Earp i Barbara Norton, a najbolji mix par su bili Vesna Majstorović i Ranko Majstorović. Bridž klub Zadar je nagradio i najbolji par iz Zadra, a to su bili Sanjin Stošić i Mišo Lakić. Najboljim početnicima Anji Mitrašinović i Danilu Jovoviću su uručene simbolične nagrade kao poticaj za daljnje napredovanje. Dugogodišnji član BK Zadar Žarko Kolega je primio zahvalnicu za nesebičan doprinos klubu.


Članovi BK Zadar  osvojili su izvrsno 3, 6. i 7. mjesto u konkurenciji 45 parova te vjeruju da će i sljedeće godine organizirati jednako uspješan turnir u jednoj od najzanimljivijih kartaških igara.