ponedjeljak, 2. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

EVO DETALJA

Športska zajednica Grada Zadra i ŠC Višnjik organiziraju besplatnu univerzalnu sportsku školu

Autor: Portal ZL

02.09.2024. 18:08
Športska zajednica Grada Zadra i ŠC Višnjik organiziraju besplatnu univerzalnu sportsku školu

Foto: NENAD OPAČIĆ/ŠC VIŠNJIK



Športska zajednica Grada Zadra i Športski centar Višnjik d.o.o. organiziraju besplatnu univerzalnu sportsku školu. Univerzalna sportska škola mjesto je gdje će najmlađi krenuti svojim prvim sportskim koracima kroz veliki izbor igara i upoznati osnove različitih sportova, piše Višnjik.hr. Upis traje od 2. rujna zaključno sa 16. rujnom 2024. godine.


Program univerzalne sportske škole kreće u novoj sezoni 2024./2025. i namijenjen je djeci predškolske dobi (4–6 godina) i školskoj dobi (od 7-10 godina) te će se pod stručnim okom trenera raditi na razvoju svih motoričkih sposobnosti s naglaskom na koordinaciju. Smisao treninga nije stvaranje vrhunskih sportaša već socijalizacija djece i motorički razvoj kako bi mali polaznici stekli sve preduvjete za dugogodišnje bavljenje sportskim aktivnostima. Osim što se svi sadržaji svladavaju kroz igru i zabavu, sigurnost djece i kvaliteta odrađenih treninga su nam na prvom mjestu.


Po završetku sportske škole djeca sama spoznaju prema kojem sportu gaje najviše interesa, a roditelji dobivaju trenerovo stručno mišljenje u kojem sportu dijete ima najveće šanse za uspjeh. Program univerzalne sportske škole provodit će se dva puta tjedno po 45 – 60 minuta tijekom cijele školske godine u sportskoj dvorani i terenima cijeloga Športskoga centra Višnjik d.o.o. od: 7. listopada 2024. godine. Sportske su aktivnosti nedvojbeno dobrodošle i potrebne za pravilan razvoj djece, a s obzirom na to da će se održavati pod budnim okom kvalificiranih trenera, ne sumnjamo da će interes biti popriličan. Svi zainteresirani moraju popuniti obrazac i proslijediti ga na email: [email protected] sve informacije u svezi besplatne univerzalne škole mogu se dobiti na telefone: 023/208-064, 023/627-400, 023/627-400 i 023/494-860.




Kriterij:


  1. Prednost upisa u univerzalnu sportsku školu imaju djeca čiji roditelji ostvaruju pravo na doplatak za djecu (dostaviti rješenje o pravu na dječji doplatak).
  2. Djeca koja nisu upisana u sportske klubove (Izjava roditelja).

Više detalja pogledajte na LINKU.