Nedjelja, 1. rujna 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

U FOTOOBJEKTIVU

MODNA ANALIZA Špicom prošetale preplanule ljepotice u zanimljivim kombinacijama

Autor: Helena Hoić

01.09.2024. 18:15
MODNA ANALIZA Špicom prošetale preplanule ljepotice u zanimljivim kombinacijama

Foto: Mate Komina



Ljeto se polako bliži kraju, rujan je već stigao, ali u Zadru ljetna moda još uvijek suvereno vlada ulicama. Iza nas je posljednja špica u kolovozu, a ako ste pomislili da će zbog toga biti manje pravih ljetnih kombinacija – prevarili ste se. Naše špicerice su još uvijek preplanule i dobro raspoložene te su nam i ove subote pokazale kako se nose s visokim temperaturama. Lagane ljetne kombinacije su i dalje hit – od prozračnih haljina i lepršavih suknji do klasičnih traper hlačica i nezaobilazne bijele boje. Ljeto možda polako završava, ali modne inspiracije ne nedostaje!


Ljetni trend


Foto: Mate Komina


Haljina je ključan komad svake dobre ljetne kombinacije, a mini haljina idealan izbor ako se želite posebno istaknuti. Bijela mini i midi haljina bila je zasigurno kraljica ovoga ljeta, a ova zgodna brineta odlučila se za kratku verziju s puff rukavima koja joj izvrsno stoji i to u kombinaciji s pletenom torbom koja je apsolutni hit ovog ljeta. Čista petica!


Čista elegancija


Foto: Mate Komina


Ova dama je sinonim za jednostavnost i minimalizam. Nježno rozi prsluk bez rukava u kombinaciji s bijelom mini suknjom stvara efekt čistog i svježeg izgleda, idealnog za tople ljetne dane. Prsluk daje notu profinjenosti, dok mini suknja naglašava mladenački duh. Sandale s platformom dodaju kombinaciji dodatnu dozu stila, dok crne sunčane naočale zaokružuju ovaj sofisticirani, a opet ležerni izgled.


Voćni detalji


Foto: Mate Komina




Ljeto su obilježili uzorci voća poput jagoda, trešanja i limuna. Nosilo ih se na noktima, majicama ili, poput ove dame, na haljinama. Ova midi haljina s uzorcima limuna oživljava mediteranski stil i unosi dašak razigranosti na ulice. Bijela torbica se savršeno uklapa u outfit, a jednostavne i udobne natikače su uvijek dobar izbor. Dama izgleda svježe, moderno i potpuno u skladu s ljetom!


Cvjetna suknja


Foto: Mate Komina


Ništa ne plijeni pažnju tako dobro kao romantični cvjetnim uzorak. Maxi suknja ove dame s cvjetnim motivima u zelenim, ružičastim i žutim tonovima unijela je svježinu i stavila naglasak na prirodne ljepote ljeta. Savršeno se slaže s maslinastim topom, a cijeli look zrači romantikom. I ova se dama odlučila za jednostavne i udobne natikače s kojima se ne može pogriješiti!


Ljetno plavetnilo


Foto: Mate Komina


 


Ovaj par uskladio je svoje outfite u svijetloplavim nijansama. Dama utjelovljuje ljetnu svježinu i opuštenu eleganciju u svojoj midi haljini na preklop. Neutralni dodaci poput bijele torbice i bež natikača omogućavaju da haljina ostane u središtu pažnje. Muškarac nosi svijetloplavu košulju koja u kombinaciji s bijelim hlačama stvara sofisticirani, ali nenametljiv look. Ovaj par izgleda usklađeno, moderno i spremno za bilo koju ležernu priliku!