Subota, 31. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

DOŽIVJELA NEUGODNOST

Na Pagu dovela psa na plažu i doživjela neugodnost: 'Ta jedna gospođa počela se derati na mene...'

Autor: Portal ZL

31.08.2024. 10:37
Na Pagu dovela psa na plažu i doživjela neugodnost: 'Ta jedna gospođa počela se derati na mene...'

Foto: Arhiva ZL



Sara Đurić objavila je na svom TikToku video u kojem je ispričala što joj se nedavno dogodilo na plaži u Staroj Novalji na otoku Pagu. Naime, ona je povela svojeg kućnog ljubimca, kujicu Lolu, na plažu, a jedna žena ju je zbog toga napala, izvrijeđala i zvala joj policiju, piše Index.hr.




“Lola je sjedila na mom ručniku, nije radila nikakvu buku i galamu, nije se čak ni kupala, samo je ležala kraj mene i spavala”, započela je Sara svoj video. “Ta jedna gospođa počela se derati na mene s 20 m udaljenosti jer joj je jako smetala moja Lola. Svašta je nešto izgovorila”, rekla je tiktokerica te dodala da njezine riječi ne želi citirati i neka njoj idu na dušu.


Objasnila je da plaža na kojoj se odmarala nije bila plaža za pse, ali ona to nije znala. “Njoj se moj pas gadio i nije ga željela blizu sebe”, nastavila je objašnjavati. “Poštujem to da ne vole svi ljudi pse, da ih se boje i da im se gade.” Zatim je na videu prikazala snimke koje je zabilježila na toj plaži, koji možete pogledati ispod teksta.


@iamsara_djŠto vi mislite o ovome?🥺


♬ original sound – Sara Djurić