Subota, 31. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

OPRAH U ZADRU

Detalji dolaska Oprah u Zadar: 'Jako je bila srdačna i razgovorljiva, lijepo smo je dočekali...'

Autor: Portal ZL

31.08.2024. 08:28
Detalji dolaska Oprah u Zadar: 'Jako je bila srdačna i razgovorljiva, lijepo smo je dočekali...'

Foto: ZRAČNA LUKA ZADAR



Oprah Winfrey sletjela je u Zadar prošli tjedan, a Nikola Barać, glasnogovornik Zračne luke Zadar, ispričao je za Index više detalja vezanih za dolazak poznate američke voditeljice.




“Znali smo ranije da dolazi, to nam je bilo najavljeno. Nisam namjerno htio prije ništa objavljivati, čekao sam da prođe neko vrijeme jer mislim da ne bi bilo fer da je zbog nas netko naganja dok je ovdje”, rekao je Barać koji se, kako kaže, cijeli dan ne može obraniti od poziva i poruka. “Svi živi mi se javljaju. Pretpostavio sam da će biti toga, ali možda ne ipak ovoliko. Šaljivdžije od prijatelja pitaju me jesam li dobio automobil jer ih je ona jednom dijelila u svojoj emisiji”, ispričao je.


“Oprah je u Zadar sletjela rano ujutro, oko 7 sati. S njom je bila jedna ženska osoba i pratnja, odnosno njezini tjelohranitelji. Nakon slijetanja prošla je kroz VIP terminal, s ekipom se ukrcala u crni kombi i uputila se u nepoznatom smjeru, a ubrzo je i avion napustio zadarsku zračnu luku.  U Hrvatsku je doletjela privatnim avionom direktno iz Sjedinjenih Američkih Država i let je ukupno trajao sedam sati. Iz aviona je izašla svježe odmorna i naspavana, spremna za odmor u Hrvatskoj. Bila je u casual izdanju, s dioptrijskim naočalama i ne previše šminke na licu”, ispričao je Nikola sve detalje njezinog dolaska. “Jako je bila srdačna i razgovorljiva, lijepo smo je dočekali, a kad smo je zamolili za fotografiju odmah je pristala. Nakon kurtoaznog dočeka otpratili smo je do prijevoza i velika nam je čast što smo mogli dočekati tako veliku američku i svjetsku TV zvijezdu“, rekao je Barać na kraju razgovora za Index.


Podsjetimo, Oprah se proslavila čuvenom emisijom ‘Oprah Show’, koja se emitirala na cijelom prostoru SAD-a od 1986. do 2011. godine. Bila je nominirana za Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu “Boja purpura” 1985, a njezina produkcijska kuća, Harpo Productions proizvodi televizijske programe i filmove.