Petak, 30. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

FILMSKI FESTIVAL

Angelina Jolie u Veneciji, stiže i Brad Pitt

Autor: M. Č.

29.08.2024. 21:55
Angelina Jolie u Veneciji, stiže i Brad Pitt

Foto: Foto Reuters

Angelina Jolie pojavila se na Filmskom festivalu u Veneciji kako bi predstavila svoj film “Maria”, koji prati život operne pjevačice Marije Callas. Jolie je stigla na mol hotela Excelsior samo nekoliko sati prije premijere, u smeđoj haljini od šifona s nabranim detaljima na ramenima.




Izgled je kombinirala s parom sunčanih naočala u boji kornjačevine i srebrnim naušnicama, te crnim cipelama, dok je kosu ostavila spuštenu.


Glumac i bivši partner Jolie, Brad Pitt, također ima film koji će se prikazivati festivalu, no bivši će bračni par izbjeći susret.


Govoreći za Vanity Fair ranije ovog mjeseca, umjetnički direktor Venecijanskog filmskog festivala Alberto Barbera rekao je da će Pitt i Jolie nastupiti na događaju u razmaku, s obzirom na to da su usred procesa razvoda.


,,Angelina će biti prvog dana, u četvrtak [29. kolovoza], i otići će odmah nakon toga s Pablom Larraínom [ redatelj Maria ] na Telluride [Filmski festival]”, objasnio je, te dodao: ,,Brad će u Veneciju stići tek u subotu.”


Podsjetimo, sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svijetu filma. Trajat će do 7. rujna, a u Veneciji je okupio brojne glumačke zvijezde.




Film koji je otvorio festival jest “Beetlejuice Beetlejuice”, redatelja Tima Burtona, koji je bio jedan od iščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu.