Petak, 30. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

BACK TO SCHOOL

Povratak u školu i na posao jednostavniji je uz sjajnu ponudu centra Supernova

Autor: ZL Promo

30.08.2024. 07:00
Povratak u školu i na posao jednostavniji je uz sjajnu ponudu centra Supernova

Ljeto se bliži kraju i nakon bezbrižnih praznika i godišnjih odmora vrijeme je za povratak obavezama. Jedni će u školske klupe, drugi u vrtiće, a oni stariji natrag na posao, a svima za nove početke treba jedan dobar shopping u trgovinama centra Supernova.


Praznici se bliže kraju i dok školarci već pomalo razmišljaju o povratku u školske klupe, roditelji se spremaju u veliku nabavku. Trgovine centra Supernova spremno vas očekuju s bogatom ponudom i brojnim akcijama. Knjižare i specijalizirani odjeli trgovina već su pripremili školski pribor, bilježnice, torbe i pernice te puno dodatnog sadržaja za novu školsku godinu. Za povratak treninzima i sportskim aktivnostima tu je i bogata ponuda sportske opreme, trenirki, tajica i tenisica za brojne sportove i za sve uzraste. Osim što se bliži početak škole, stižu i jesenski dani za koje je dobro pripremiti se na vrijeme nabavkom nove odjeće i obuće. Nove kolekcije za djecu i mlade i ove su godine pune trendi noviteta koji će osvojiti najmlađe ljubitelje mode. 


Iako su vrtićki dani možda nešto bezbrižniji i za te pustolovine je potrebna kvalitetna oprema. Dobra obuća važna je da igra bude sigurna i ugodna, a pregršt udobne odjeće bit će potrebno roditeljima čiji mališani otkrivaju svijet i prirodu oko sebe. Da igra potraje cijeloga dana, svoje najmlađe opremite igračkama, biciklima, romobilima i ostalim pomagalima koja će im donijeti sate i sate zabave.


I za one starije su trgovine centra pripremile modne poslastice. Povratak na posao bit će lakši ako se tim povodom počastite pokojom novom modnom kombinacijom. Otkrijte nove kolekcije omiljenih modnih brendova i ne žalite za lepršavim ljetnim haljinama – zamijenit će ih fantastične jesenske modne linije pune nevjerojatnih komada. Kako ne biste što zaboravili, pripremite popis za kupovinu i posjetite centar Supernova Zadar gdje ćete sve za povratak u školu pronaći na jednom mjestu.