Sparta je pred svojim navijačima ponovno pobijedila Malmoe sa 2-0 te s ukupnih 4-0 izborila plasman u Ligu prvaka. Utakmica nije dobro počela za Spartu, jer je Veljko Birmančević u 19. minuti propustio realizirati kazneni udarac, ali je u 27. minuti to isto na drugoj strani učinio i Anders Christiansen.


U 80. minuti je Lukaš Haraslin pogodio iz penala za 1-0, a tri minute poslije je asistirao Albionu Rrahmaniju za konačnih 2-0.




I Salzburg je pred svojim navijačima branio prednost od 2-0 iz prvog dvoboja s kijevskim Dinamom. Već u 12. minuti je Adam Daghim domaćoj momčadi donio i tri gola prednosti. Vladislav Vanat je u 29. minuti izjednačio i vratio tračak nade ukrajinskoj momčadi, ali se rezultat do kraja dvoboja na Red Bull Areni više nije mijenjao pa su Austrijanci s ukupnih 3-1 izborili plasman u Ligu prvaka.


Nogometaši Galatasaraya su se nadali da će na Rams Parku u Istanbulu pred svojim fanatičnim navijačima nadoknaditi gol zaostatka iz Berna. Međutim, to se nije dogodilo. Kad su u završnici utakmice kod 0-0 preuzeli veći rizik, domaći su kažnjeni iz kontranapada koji je u 87. minuti pogotkom za 1-0 i plasman Young Boysa u Ligu prvaka završio Alan Virginius, a to mu je bio debi za švicarsku momčad u koju je stigao iz Lillea.


Danas  su na rasporedu još četiri uzvrata doigravanja, a prvi će u akciju od 18.45 sati igrači hrvatskog prvaka Dinama koji na gostovanju kod Qarabaga brane prednost od 3-0 sa Maksimira.


Od 21 sat Slovan će biti domaćin danskom Midtjyllandu (prva utakmica 1-1), norveški Bodo/Glimt gostovat će kod Crvene zvezde i braniti prednost 2-1 iz prvog dvoboja, a francuski Lille će na gostovanje kod praške Slavije donijeti dva gola prednosti.