Utorak, 27. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

zadržavanje na granici

Vučić progovorio: 'Mislim da je to nepotrebno. Ne zbog Severine, o njoj sve najgore mislim'

Autor: Portal ZL

26.08.2024. 20:27
Vučić progovorio: 'Mislim da je to nepotrebno. Ne zbog Severine, o njoj sve najgore mislim'

Foto: Reuters



Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u dnevniku televizije Pink govorio je o zadržavanju i ispitivanju Severine na granici.


Evo što je rekao.


– Iznenadiću vas sada ovim što ću reći. Ja sam jutros zvao Dačića, probudio ga, da vidim šta se događa sa Severinom. On mi je rekao tako je i tako je, i rekao mi da nije privođena, zadržana je na granici dva sata. I ja mislim da je to mnogo glupo i nepotrebno. Ne zbog Severine, o kojoj sve najgore mislim.




Mi moramo da se razlikujemo od njih u svemu. Sačuvaj me Bože da vodim državu u kojoj će hapsiti svakoga ko sluša Thompsonove pjesme. Pustite ih sve, i Selmu Bajrami. To što oni mrze Srbiju, govore o sebi – kazao je Vučić, prenosi Pink.


– Nema ko u Srbiji danas nije reagovao od političkih partija i takozvane demokratske javnosti. Zato što je neka pjevačica, koja kaže da je Srbija genocidna država, i da sam ja diktator, i koja zna da su Srbi zločinci, al voli pare ovdje da uzima. Šutjeli su, nijedno priopćenje nije otišlo za Nemanju Berića. 15 dana je bio u zatvoru, tučen i maltretiran!


Neka dođe i priča gluposti po cijeli dan, rekao je Vučić o Severini.