ponedjeljak, 26. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

tragična situacija

Pokopana žena poginula u prometnoj na Viru. Trogodišnjak se još bori za život

Autor: Portal ZL

26.08.2024. 17:42
Pokopana žena poginula u prometnoj na Viru. Trogodišnjak se još bori za život

Foto: Šime Zelić/PIXSELL



Mjesto Veliki Raven kod Križevaca u petak se oprostio od Lucije Mrnjavčić, 24-godišnje majke troje djece koja je poginula u subotu, 17. kolovoza u tragičnoj nesreći na otoku Viru kada je na peteročlanu obitelj automobilom naletio pijani vozač, piše podravski.hr. Kćer ozlijeđena u nesreći se vratila kući, a otac i trogodišnjak su i dalje u teškom stanju.




Oca djece čeka nova operacija, a trogodišnjak je zbog teških ozljeda glave i dalje u životnoj opasnosti, govori za podravski.hr sestra ozlijeđenog 28-godišnjaka.


– Liječnici nam kažu da ga se postupno mora buditi iz kome kako bi pokušao početi samostalno disati. Još uvijek ne može samostalno disati, stanje je i dalje teško, no imamo nadu da bi moglo ići na bolje, rekla je sestra.


Odmah nakon nesreće pokrenute su i brojne akcije za pomoć obitelji Mrnjavčić, a jednu takvu je pokrenuo i lokalni nogometni klub Mladost iz Velikog Ravena čiji je stradali Matija i član.




Nažalost, poginulu Luciju ništa ne može vratiti, no svi koji mogu i žele pomoći ovoj obitelji koja je pretrpjela nezamisliv gubitak mogu to učiniti uplatom na sljedeći račun: IBAN : HR67 2402 0063 1045 0506 5; ESBCHR22 na ime i prezime Ana – Marija Mušlek uz opis plaćanja: Donacija za obitelj Mrnjavčić.