ponedjeljak, 26. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

veliki horoskop

Evo što su zvijezde pripremile za rujan

Autor: Sanda Milinković

26.08.2024. 17:24
Evo što su zvijezde pripremile za rujan

Foto: iStock/NL



Prvog dana rujna, Pluton se vraća retrogradno u znak Jarca. Kako Pluton ostaje u ovom znaku, tako možete očekivati neke promjene u tradicionalnom načinu rada do kraja ove godine.




Pluton je dubok i donosi transformacije kroz otpuštanje pa ako želite promijeniti način na koji strukturirate svoj život, vizija o tome na koji način to možete učiniti, mogla bi vam u ovom periodu pomoći da dođete do cilja, piše astrolog za Almanac.


Mladi Mjesec pojavit će se 2. rujna, a započinjanje novog lunarnog ciklusa ujedno je i vrijeme za novi početak. Ako vam nešto nedostaje u životu, ovo bi moglo biti vrijeme da razmislite o novom iskustvu ili promjeni.


Ali, budite strpljivi sa sobom i ostavite prostora za pogreške! Također, tijekom ovog perioda, trebale bi se povećati i razine energije.




Planet Mars putuje u znak Raka tijekom 3. rujna nakon čega bi mnogima dom i obitelj mogli postati najveći fokus energije.


Pomrčina punog Mjeseca trebala bi se dogoditi 17. rujna zbog čega ćete malo jasnije razmišljati pa ne šteti iskoristiti mjesečevu energiju za ostvarivanje snova i ciljeva.


Ovan




Ne vjerujte svemu što čujete 3. rujna, ali zato slobodno poboljšajte izgled radnog prostora 11. Snovi koje budete sanjali 30. rujna, mogli bi vam donijeti mnoge poruke. Možda da odvojite malo vremena i zatražite posebne smjernice prije odlaska u mirovinu..


Bik


Mogla bi vas dočekati sreća s novcem 15. rujna, a vaše ideje će se posebno dobro prihvaćati 20. i 21. Nemojte slušati negativne komentare koji vam drugi upućuju dan nakon toga.


Blizanci


Nemojte vjerovati brbljanju koje čujete 7. rujna i oslonite se na vlastitu intuiciju 24. idućeg mjeseca. Promjene koje ste željeli ostvariti mogle bi se početi događati nakon 26. rujna.



Nemojte slušati negativne komentare, Foto: Pexels

Rak


San bi vas mogao uputiti u novom smjeru za zarađivanje novca 6. rujna, a posebno ćete biti kreativni 15. Blistat ćete 25. i 25. rujna pa iskoristite te dane!


Lav


Ulaganja nisu poželjna za 8. rujna! Provedite kvalitetno vrijeme s dragom osobom 22. i dobro iskoristite ideje koje će vam padati na pamet tijekom 30. rujna.


Djevica


Mogli biste se izvrsno provesti u izlasku s prijateljima 11. rujna! Izbjegnite tendenciju pretjerivanja 21. i budite razumni dok čekate promjene kojima ste se nadali, a koje ćete možda lakše ostvariti 26. rujna.



Dobro iskoristite ideje koje će vam padati na pamet!, Foto: Pexels

Vaga


Čini se da će svi prihvaćati vaše ideje 5. i 6. rujna, a bliži vam se i zabavno putovanje 15. idućeg mjeseca. S druge strane, nemojte dozvoliti da vam se na putu ispriječe stare navike 22. rujna.


Škorpion


Zablistajte 7. i 8. rujna, ali isto tako ne dozvolite da vas bezobzirne riječi uznemire 22. Prijatelji vas žele izvesti na dobar provod 26. rujna pa prihvatite poziv.


Strijelac


Izbjegnite tendenciju pretjerivanja 12. rujna tako što ćete planirati dan s obvezama koje zapravo i možete ostvariti. Opustite se s prijateljima 15. rujna, ali zato 21. u mjesecu izbjegnite razgovor sa šefom.



Otisnite se na zanimljiva putovanja, Foto: Pexels

Jarac


Ne dopustite da vas autoriteti sruše 8. rujna, a deset dana kasnije budite pažljivi u onome što izgovarate. 30. rujna mogao bi biti izvrstan dan ako ga provedete radeći nešto zabavno s prijateljima.


Vodenjak


Ne dopustite drugima da vas prevare neočekivanim planom 7. rujna! Ljudi će pažljivo poslušati što imate za reći 14. i 15., a intuicija će vam bit na vrhuncu 19. rujna.


Ribe


Ne dopustite da vas vlastite riječi potkopaju 3. rujna pa ih birajte vrlo pažljivo. Odlični dani u kojima ćete blistati bit će vam 16. i 17. rujna, ali zato 25. u mjesecu nemojte povjerovati baš svemu što čujete.