Nedjelja, 25. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

SUBOTNJA ŠPICA

MODNA ANALIZA Špicom i dalje vladaju ljetne modne kombinacije

Autor: Helena Hoić

25.08.2024. 18:20
MODNA ANALIZA Špicom i dalje vladaju ljetne modne kombinacije

Foto: Mate Komina



Nakon nešto svježijeg početka tjedna, subota nam je ponovno donijela vruće sunce i još prekrasnih ljetnih modnih kombinacija. Ove sezone, lepršave mini, midi i maksi haljine zauzele su središnje mjesto u kombinaciji s jednostavnim ravnim sandalama ili natikačama koje su ove godine izuzetno popularne. Kako kolovoz polako dolazi kraju, primjećujemo lagani prijelaz s haljina na hlače – bile one kratke ili duge, što donosi novu dinamiku u modne ulice. Dok bijela boja i dalje drži svoju poziciju, sve više viđamo i druge boje poput živahne nijanse plave i zelene.


Ljetni minimalizam


Foto: Mate Komina


Ova dama nosi sofisticiranu ljetnu kombinaciju koja spaja eleganciju i udobnost. Bijela bluza s dubokim V-izrezom savršeno pristaje uz široke, opuštene hlače od lana. Neutralna paleta bijele boje naglašava svježinu, dok crna torba i bež sandale s prepletenim remenčićima dodaju suptilnu eleganciju i funkcionalnost cijelom izgledu. Svojim izborom odjeće, dama je demonstrirala besprijekoran osjećaj za ljetni minimalizam s dozom luksuza.


Mladenački stil


Foto: Mate Komina


Kombinacija plave ljetne haljine s bijelim uzorcima odiše jednostavnošću i mladenačkom energijom. Haljina je lagana i lepršava, savršena za šetnje po suncu. Uz nju, dama je kombinirala praktične natikače koje unose sportski element u outfit, čineći ga opuštenim i udobnim. Crne sunčane naočale dodaju dašak misterioznosti. Ovo je savršen outfit za dan proveden u gradu ili na plaži.


Statement komad


Foto: Mate Komina




Dama u ovoj kombinaciji vješto spaja casual i trendy elemente. Top s leopard uzorkom koji odražava divljinu i odvažnost, odlično se slaže s klasičnim bijelim kratkim hlačama koje osiguravaju balans i jednostavnost. Sandale u smeđoj boji pridonose udobnosti, ali i eleganciji cijelog outfita. Ovaj outfit je odličan primjer kako se mogu kombinirati statement komadi s jednostavnim odjevnim predmetima za postizanje chic dnevnog looka.


Moderna elegancija


Foto: Mate Komina


Ovaj dugi crni kombinezon s puff rukavima odiše modernom elegancijom. Kombinezon naglašava figuru, a crna boja uvijek pruža dojam profinjenosti i svestranosti. Smeđe natikače donose opušten i udoban element u ovaj look, savršeno balansirajući formalnost crnog kombinezona. Mala crna torbica skladno se uklapa u cjelokupnu kombinaciju, dodajući praktičnost bez narušavanja estetike.


Manje je više


Foto: Mate Komina


Ova dama osvaja svojim romantičnim i istovremeno jednostavnim ljetnim outfitom. Kratka crna haljina s cvjetićima i kratkim rukavima unosi dozu vintage šarma. Cvjetni uzorak na crnoj podlozi odiše klasičnom elegancijom, dok kroj haljine naglašava ženstvenost i ležernost. Pletena torba preko ramena savršen je dodatak za ljeto, a balerinke su praktičan, ali stilski izbor, koji svojim neutralnim tonom uravnotežuje cjelokupni look.