Petak, 23. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

velika potražnja

Biograd Boat Show širi se i na Gradsku luku Biograd

Autor: Portal ZL

23.08.2024. 13:00
Biograd Boat Show širi se i na Gradsku luku Biograd

Foto: Luka Jeličić



 


Zbog rasprodane izložbe više mjeseci unaprijed, Ilirija d.d. je u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biogradom proširila manifestaciju na novoobnovljenu Gradsku luku Biograd – putničku luku.


Biograd Boat Show kao najveći nautički sajam u srednjoj i istočnoj Europi slavi svoju 26. godinu nakon još jednog rekordnog sajma 2023. s više od 400 izloženih plovila do 24 metra.


Ovogodišnji sajam maksimalno je popunio svoje kapacitete četiri mjeseca unaprijed, stoga je Ilirija d.d., organizator i domaćin nautičkog sajma, zbog velikog interesa i zahtjeva izlagača u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biogradom na Moru proširila sajam na dio novoobnovljene Gradske luke Biograd – putničke luke u kojoj će se smjestiti katamarani i luksuzne jahte iznad 24 metra.


Potražnja izlagača za ovogodišnjom izložbom nikada nije bila veća, a Biograd Boat Show će sada moći ugostiti izlagače s novim plovilima i proizvodima. U servisnom području sjeverne marine dodano je više vanjskog izložbenog prostora kao i proširenje hale E za smještaj novog rekordnog broja izlagača.


A kako bi se izbjeglo dugo čekanje na kupnju ulaznica, uvest će se novi elektronički sustav prodaje ulaznica koji posjetiteljima omogućuje kupnju ulaznica on-line.