ponedjeljak, 19. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Otvorenje supermarketa

PLODINE STIGLE NA PAŠMAN

Autor: Sponzorirani sadržaj

18.08.2024. 10:26
PLODINE STIGLE NA PAŠMAN

Plodine nastavljaju s intenzivnim ulaganjem u širenje maloprodajne mreže modernih trgovina diljem Hrvatske. Otvorenjem novog supermarketa na Pašmanu, dosegnuta je brojka od ukupno 141 supermarketa.


Novi supermarket Plodina u Pašmanu, na adresi Otočka cesta 14, prostire se na 2.000 m2 pomno promišljenog i uređenog prostora koji prati najnovije trendove uređenja i opremanja trgovina. Vrhunska oprema samo je dio
iskustva ugodne, brze i cjelovite kupovine koju Plodine nude na otoku Pašmanu, ali i u svim ostalim supermarketima diljem Hrvatske.


Bogata ponuda poznatih brendova i robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor i povoljne cijene, koje su ostale iste i na kopnu i na moru. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela.



Važno je napomenuti kako je ovim projektom zaposleno 40-ak novih djelatnika, a sjajna ponuda koju nude Plodine biti će na dobrobit ne samo lokalnom stanovništvu, već i njihovim mnogobrojnim gostima tijekom turističke sezone.
Povodom otvorenja Plodine su donirale 2.600 eura Dječjem vrtiću Bodulić, a na svečanosti otvorenja za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se vrijedne nagrade.


Radno vrijeme Plodina Pašman je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00. Sve nedjelje do kraja rujna biti će radne, a za ostale supermarkete više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi