Utorak, 20. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

uhvatila ih policija

Diljem županije pijani vozili automobile i romobile

Autor: K.E.

16.08.2024. 11:40
Diljem županije pijani vozili automobile i romobile

Foto: Arhiva ZL



Sinoć, 15. kolovoza u Benkovcu, policijski službenici su u 20.40 sati provodeći mjere nadzora prometa zaustavili 41-godišnjaka dok je upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka. Daljnjim postupanjem, provedenim alkotestiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola od 2,18 g/kg, poradi čega je uhićen te smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


U srijedu navečer, 14. kolovoza u Selinama, na ulici u 19,45 sati zetečen je 52-godišnji državljanin Njemačke dok je pod utjecajem alkohola na osobnom prijevoznom sredstvu prevozio dijete.


Kod njega je utvrđena koncentracije alkohola od 1.69 promila, poradi čega je zbog počinjenih prekršaja sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.




U srijedu navečer, 14. kolovoza na Pagu, policijski službenici su u 21.35 sati provodeći mjere nadzora prometa zaustavili 33-godišnjaka dok je upravljao osobnim automobilom dubrovačkih registarskih oznaka.


Daljnjim postupanjem, provedenim alkotestiranjem kod njega je utvrđena koncentracija alkohola od 2,21 g/kg, poradi čega je uhićen te smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je sankcioniran zbog počinjenog prometnog prekršaja.