Srijeda, 14. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

PLAŽA ZA PSE

Povljana na Otoku Pagu: Top Dog-Friendly Destinacija!

Autor: Portal ZL

13.08.2024. 10:00
Povljana na Otoku Pagu: Top Dog-Friendly Destinacija!

Foto: Ivan Vičević i Magdalena Vučković



Povljana na otoku Pagu postala je nezaobilazna destinacija za sve vlasnike pasa koji žele uživati u odmoru sa svojim četveronožnim prijateljima. Ova idilična općina na južnom dijelu otoka Paga nudi dvije plaže za pse, pružajući idealno mjesto za igru, kupanje i opuštanje u prekrasnom okruženju.

Plaže za Pse u Povljani




Plaže Stara Povljana i Bas nude prostrane površine za trčanje, sjenovita područja za odmor, a u planu su i dodatni sadržaji koji će omogućiti psima i vlasnicima cjelodnevni boravak i uživanje u morskim radostima.


Pas Dalmatinac Pago – Ambasador turističke destinacije


U promociju Povljane kao dog-friendly destinacije uključio se i posebni ambasador – dalmatinac Pago, koji dolazi s otoka Paga. Pago svojim šarmom i energijom privlači ljubitelje pasa iz cijelog svijeta, promovirajući sve ljepote koje Povljana nudi za ljubimce i njihove vlasnike.




Realizacija ovog projekta ne bi bila moguća bez podrške Općine Povljana te idejne začetnice Kristine Alaburić, vlasnice psa Paga, koja je s ljubavlju podržala i inicirala ovu ideju, Ivana i Magdalene Vučković čije su predivne fotografije pridonijele promociji plaža te Stefani Vučković, modela.


Zajedničkim radom stvorili su atraktivne promotivne materijale kako bi vlasnike pasa potakli na odgovornije ponašanje, da čiste za svojim ljubimcima kako bi plaže ostale čiste i ugodne za sve posjetitelje i da paze na druge ljude i pse, osiguravajući sigurno i ugodno okruženje za sve. – Pozivamo sve ljubitelje pasa da dođu i uživaju u Povljani gdje ih očekuju nezaboravni trenuci sa svojim ljubimcima. Dođite i otkrijte zašto je Povljana postala omiljena destinacija za odmor sa psima. Čekamo vas s otvorenim srcem i šapama!, poručuju.


FOTO: Ivan Vičević i Magdalena Vučković