Utorak, 13. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

novi odlazak

Dario Drežnjak potpisao za Napoli!

Autor: Andrija Dešpoja

12.08.2024. 19:40
Dario Drežnjak potpisao za Napoli!

Foto: Mate Komina



Da Dario Drežnjak neće nastaviti i četvrtu sezonu u dresu Zadra to se dalo naslutiti već na krunjenju momčadi Danijel Jusupa na Narodnom trgu početkom lipnja, da je ta sumnja itekako opravdana potvrdio je najtrofejniji trener Zadra na prvoj prozivci početkom kolovoza, da bi se razriješila i ta enigma gdje će 204 cm visoki Mostarac koji je zadužio zadarsku publiku nastaviti svoju karijeru.


Poput Arijana Lakića koji je prešao u redove Partizana, pa Luke Božića koji je napredovao do Valencije, tako je Drežnjak dobio adut za pohvalu, potpisavši jednogodišnji ugovor za renomiranog talijanskog prvoligaša Napoli Basket.


Tamo je lani vrlo dobru sezonu odradio Pridražanin Tomislav Zubčić, a trener je već dugo Igor Miličić, koji je ujedno i izbornik reprezentacije Poljske i bit će to pravi test mogućnosti te veliki izazov u karijeri za stalnog člana hrvatske seniorske reprezentacije od 2022. godine.




– Sretan sam i uzbuđen što sam postao novim igračem Napoli Basketa i jedva čekam započeti ovo putovanje, doista sam zahvalan što imam ovu priliku. Ovo je uzbudljivo novo poglavlje u mojoj karijeri i veselim se što ću pridonijeti uspjehu tima. Napoli Basket je klub sa strastvenim navijačima i jedva čekam igrati pred njima.


Spreman sam dati sve od sebe, marljivo raditi sa svojim suigračima i donijeti ponos ovom nevjerojatnom gradu – izjavio je Drežnjak koji je u dresu Zadra osvojio dva prvenstva 2022./23. i 2023./24. te Kup Krešimira Ćosića 2023./24.