ponedjeljak, 12. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

KOMBINACIJA OKUSA I MIRISA

[FOTO] Gastro&wine night oduševila publiku u Vrsima

Autor: Portal ZL

10.08.2024. 11:30
[FOTO] Gastro&wine night oduševila publiku u Vrsima

Foto: TZO VRSI

Četvrtu godinu za redom, na Glavnoj rivi u Vrsima održana je manifestacija „Gastro&wine night“, koja je privukla veliki broj posjetitelja i ljubitelja dobre hrane i vina. Ovaj događaj postao je prepoznatljiv po tome što spaja vrhunsku gastronomiju s ponudom kvalitetnih vina i domaćih proizvoda, stvarajući savršenu kombinaciju okusa i mirisa koja oduševljava sve prisutne.


Foto: TZO VRSI


Svoja vina predstavili su Pjegula, pijat i pot, Vina Vinketa, OPG Lonić, Vina Ožaković, OPG Nimčević i Vina Grbić. Nije nedostajalo ni domaćih proizvoda te rukotvorina koje su izložili Šinjorina smokva, OPG Sandra Šestan, OPG Eugen Novaković, OPG I&I, Sapunoteka i Branko Budanko.


Foto: TZO VRSI


Za kulinarski dio večeri bio je zadužen cijenjeni zadarski kuhar Renato Kraljev, koji je pripremao rižoto s plodovima mora.


Foto: TZO VRSI


Uz dobru spizu i piće, nedostajala je još – dobra glazba. Mikrofon je zato bio u rukama dalmatinskog slavuja Harija Rončevića, koji je svojim izvedbama poznatih dalmatinskih pjesama stvorio opuštenu i veselu atmosferu. Njegov prepoznatljiv glas i emotivna izvedba oduševili su publiku i doprinijeli posebnom ugođaju ove manifestacije.


Foto: TZO VRSI


Manifestacija „Gastro&wine night“ u Vrsima postala je nezaobilazan događaj za sve ljubitelje dobre hrane, vina i tradicionalne dalmatinske kulture.


Foto: TZO VRSI


Svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a kvaliteta ponude i ugođaj samo rastu, što je čini jednim od najvažnijih događaja u programu Vrškog lita kojeg zajedničkim snagama organiziraju Turistička zajednica Općine Vrsi i Općina Vrsi, uz potporu komunalne tvrtke Vrsi infrastruktura.


Foto: TZO VRSI