Petak, 9. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

NIN

U Ninu vožnjom pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću! Imao je skoro 2 promila...

Autor: Portal ZL

08.08.2024. 13:05
U Ninu vožnjom pod utjecajem alkohola izazvao prometnu nesreću! Imao je skoro 2 promila...

Foto: MISLAV KLANAC



Sinoć u 22,15 sati u Ninu, vozač u dobi od 20 godina je upravljajući automobilom zadarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola, udario u automobil njemačkih nacionalnih oznaka koje se kretalo ispred.


U prometnoj nesreći je nastala materijalna šteta, a 20-godišnjak se udaljio s mjesta nesreće, nakon čega su ga policijski službenici pronašli i doveli u prostorije policije.


Daljnjim postupanjem utvrđeno je kako je sudjelovao u prometu upravljajući automobilom pod utjecajem alkohola od 1,98 promila.
Smješten je u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega će biti prekršajno sankcioniran zbog počinjenih prometnih prekršaja.




Vozio prije stjecanja prava na upravljanje


Jučer poslijepodne u Biogradu, policijski službenici su u nadzoru i kontroli  prometa zatekli 34-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine kako upravlja osobnim automobilom zadarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje.


Poradi vožnje bez položenog vozačkog ispita je isključen iz prometa, uhićen i doveden u prostorije policije te će danas uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona sigurnosti prometa na cestama biti prepraćen na nadležni sud.