Petak, 9. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

magneti za novac

Zvijezde se nekome smiješe: Ova će dva horoskopska znaka do kraja godine pošteno zaraditi

Autor: Sanda Milinković

07.08.2024. 08:42
Zvijezde se nekome smiješe: Ova će dva horoskopska znaka do kraja godine pošteno zaraditi

Foto: Mateo Levak/NL



Nestabilnost u vašim financijama može biti zastrašujuća ili nervirajuća stvar kroz koju morate proći, a stvarnost je takva da većina nas ili je nedavno osjetila ili pak trenutno osjeća, ogroman financijski pritisak. Prema riječima astrologinje Atheane Ritchie, na horizontu je sezona obilja za dva horoskopska znaka koji će ostatak godine zapravo biti magneti za novac.




“Svemir tamo gore ima feštu”, kaže Ritchie u videu objavljenom na TikTok-u, misleći na položaj Jupitera u Blizancima, Saturna u Ribama i Plutona u Vodenjaku, koji su se spojili da Vagi i Strijelcu u narednim mjesecima donesu financijski uspjeh.


“Svi ti tranziti pomažu ova dva horoskopska znaka da budu na vrhu svoje komunikacijske igre i umrežavanja”, komentira Ritchie.


Vaga


Ako ste Vaga, onda imate sreće jer Jupiter u Blizancima stvara sezonu sreće i obilja, posebno za vas. Unatoč tome što “kroz tu tranziciju prolazimo zadnjih godinu dana”, prema astrologinji, kraj financijskih poteškoća je na vidiku zahvaljujući Jupiteru u Blizancima koji vas vodi do prosperiteta i bogatstva.




Ovo je sjajna vijest za Vagu budući da ste se proteklih godinu dana možda borili s financijskim poteškoćama.


Sva ova energija u kombinaciji učinit će vas sve “otvorenijim”, dajući vam jasnoću koja vam je potrebna za donošenje najboljih odluka za vašu karijeru.




Međutim, to nije sve. U proteklih godinu dana, Vage su prolazile kroz određene povrede. Uz financije, prijateljstva i veze, moglo bi se početi činiti da ovdje ne možete napraviti predah.


Eh, pa uskoro ćete moći! 


Dajte sve od sebe da se pripremite za ovu sezonu svog života. Dopustite da ta beskorisna prijateljstva ili veze padnu s vaših ramena. Otpustite ono što vas koči i vratite energiju u svoju karijeru.


Kroz ovo ćete sigurno primijetiti promjenu na bolje.


Strijelac


Strijelci, čini se da vam je sreća gotovo uvijek naklonjena, a ni ova godina nije iznimka. Ritchie objašnjava da Strijelcem vlada Jupiter, planet sreće, zbog čeg gotovo uvijek imate obilje sreće u životu. Međutim, ova će godina biti nešto drugačija jer vaša sreća dolazi u vašoj sposobnosti uspostavljanja veza.


“Svi ti tranziti se događaju u vašoj kući partnerstva. A da ne spominjemo da je Saturn u suprotnosti s vašom 10. kućom karijere, tako da svemir želi da znate da ćete, ako uložite naporan rad, vidjeti dobrobiti”, komentira astrologinja.


Ali, neće biti lako. Svemir je poznat po tome što vam baca kušnju za kušnjom da biste bili sigurni da je ono čemu težite, ono što zapravo želite. Ipak, svemir želi da znate da ste to dobio i da ćete to prebroditi.