Subota, 3. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

besplatan ulaz

Za Dan pobjede na Narodnog trgu koncert 'Volim Hrvatsku'. Evo tko sve nastupa

Autor: Portal ZL

03.08.2024. 14:32
Za Dan pobjede na Narodnog trgu koncert 'Volim Hrvatsku'. Evo tko sve nastupa

Foto: Arhiva ZL



Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 5. kolovoza, Narodni trg u Zadru postat će pozornica za koncert pod nazivom “Volim Hrvatsku” na kojem će nastupiti talentirani mladi zadarski izvođači. Koncert počinje u 21 sat, a posjetitelji će moći uživati u raznolikom glazbenom repertoaru uz besplatan ulaz.




Koncert će otvoriti mladi Zadranin Ivan Vidović, poznat kao EYEVAN. Bavi se glazbom već osam godina, a njegovi nastupi uključuju pop i duhovnu glazbu. EYEVAN je također bio finalist RTL emisije Superstar 2023. te dugogodišnji ulični svirač i pjevač.


Svoju notu koncertu će dati i Nina and the Boyz, novonastali band sačinjen od vrsnih glazbenika, a izvodit će obrade pjesama raznih žanrova. Glavni vokal, Nina, sudjelovala je u ovogodišnjoj sezoni glazbenog showa The Voice, dok su ostali članovi benda, Toni, Zule i Mario, iskusni glazbenici s bogatom karijerom.


Na pozornici će izaći i Ernest Marnika koji je petnaest godina posvećen glazbi, a predstavit će svoje rock i hard rock hitove. Njegova inspiracija dolazi iz legendarnih bendova poput Rainbow, AC/DC-a i Iron Maiden, a njegove pjesme nose prepoznatljiv stil rocka uz aranžmane producenta Ivana Grancarića.




Sastav Lucija Marcelić & Pink Noise će na Narodni trg donijeti klasike rock i pop glazbe. Njihovi energični nastupi temelje se na prijateljskim i obiteljskim vezama članova benda. Na svojim prvim singlovima i u suradnji s Nenom Belanom, Lucija Marcelić & Pink Noise donose svježinu na glazbenu scenu. Njihovi singlovi, poput “Nešto je čudno među nama” i “Odlazim”, donose prepoznatljiv pop-rock zvuk.


Posljednji će nastupiti Jure Brkljača, poznat po autentičnoj interpretaciji mediteranske glazbe, a izvodit će svoje najveće hitove. Njegov prepoznatljiv glas i strast prema glazbi stvorit će posebnu atmosferu i nezaboravnu večer za ljubitelje domaćeg repertoara.




Ovaj koncert na Narodnom trgu pružit će priliku publici da uživa u raznovrsnoj glazbi i talentima mladih zadarskih izvođača, stoga pozivamo sve da se pridruže ovom besplatnom koncertu u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra.