Subota, 3. kolovoza 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

'DA MI JE SAD'

VIDEO Čarobna kulisa u novom spotu Tomislava Bralića i klape Intrade: 'Spot mami na osmijeh!'

Autor: Portal ZL

01.08.2024. 12:32
VIDEO Čarobna kulisa u novom spotu Tomislava Bralića i klape Intrade: 'Spot mami na osmijeh!'

Foto: IGOR GOIĆ



Pjesma “Da mi je sad” zadarske klape Intrade odmah po izlasku osvojila je srce publike, a sada je dobila i spot. Zadnjih nekoliko godina Intrade za svoje spotove bira više ili manje poznate prostore koje krasi prirodna ljepota, čarobna atmosfera ili povijesna važnost. Tako je bilo i ovog puta pa najnoviji spot krase kadrovi iz PP Vransko jezero.




“Spot smo snimali u parku prirode Vransko jezero. Bilo je vruće, ali smo se dobro zabavili i nasmijali. Veliko hvala Igoru i Sandri što su još jednom napravili krasan spot i priču za našu novu pjesmu”, poručio je Tomislav Bralić u ime klape. Novi spot prikazuje vedre kadrove s brda Kamenjak, u kojima su Bralić i članovi klape uživali unatoč visokim ljetnim temperaturama. Redatelj Igor Goić, s kojim klapa surađuje već niz godina, uspješno je ljepotu Parka prirode spojili s atmosferom pjesme. Spot mami na osmijeh. “Lovre nas je sve zabavljao, kao i na svakom nastupu, pa smo to nastojali prenijeti u spot”, dodao je Bralić.


Pjesma “Da mi je sad” nastavak je uspješne suradnje s autorom Vinkom Barčotom, koji je napisao mnoge hitove klape Intrade. Bralić je najavio pjesmu kao pravi ljetni hit: “Opet nam je Vinko Barčot napisao jednu krasnu pjesmu. Na aranžmanu je radio Leo Škaro, miks i mastering Igor Ivanović. Udružili smo snage i napravili pravi ljetni hit, tako bih ga ja nazvao. Nek se cijelo ljeto vrti, nek se piva, a mi je polagano počinjemo i izvoditi na koncertima.”  Klapa Intrade s nestrpljenjem iščekuje nove ljetne koncerte na kojima će zapjevati ovu pjesmu s publikom. Nakon istoimenog koncerta “Da mi je sad” u Veloj Luci koji se održao u sklopu manifestacije “Trag u beskraju“, Intrade u kolovozu nastavlja ljetnu turneju: Senj(3. 8.), Novalja (5. 8.), Veli Rat (7. 8.), Dubrovnik – Klape na Stradunu (9. 8.), Pag (15. 8.), Betina (18. 8.), . Kraljevica (23. 8), Nin (25. 8.), Rače (30. 8.), Krk, Polje (31. 8.)  “Uživajte u prelijepim kadrovima zadarskog krajolika, opustite se i pjevajte ‘Da mi je sad’. Vidimo se na koncertima”, poručio je Bralić za kraj.