Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

„15 happy years“

[FOTO] dm Zadar jump okupio više od dvije tisuće sudionica i sudionika

Autor: Portal ZL

27.07.2024. 19:50
[FOTO] dm Zadar jump okupio više od dvije tisuće sudionica i sudionika

Foto: Mate Komina



U subotu 27. srpnja, više od 2.000 sudionica i sudionika dm Zadar jumpa tijelima su ispisali „15 happy years“, čime su obilježili 15 godina podrške Školi plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica.




Tijekom 15 godina djelovanja, Škola je djeci omogućila usvajanje novih vještina, jačanje samopouzdanja i uspješniju socijalizaciju, a svi sudionici ovogodišnjeg Jumpa podržali su nastavak rada Škole kojoj je namijenjeno 50 posto prihoda od prodaje ulaznica.


Foto: Mate Komina


– Ponosni smo što smo i ove godine upoznali djecu koja pohađaju Školu plivanja za koju skačemo. Njihov napredak nas nadahnjuje već 15 godina, jer vidimo što je moguće postići uz malu pomoć zajednice i puno upornosti i predanosti. Ponosni smo i zahvalni što je dm već dugi niz godina dio ove prekrasne zadarske priče koja je dokaz da uživanje u ljetnim radostima može ići ruku pod ruku s odgovornim odnosom prema zajednici i prema vlastitom zdravlju, izjavio je Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria.


Foto


dm Zadar Jump 2024.


avatar

Snimio: Mate Komina


27.07.2024. 16:05





































Galerija

Foto: Mate Komina




Tri skoka obilježila su ovogodišnji Jump: zajednički skok na noge, dvostruki domino skok i skok s jastučićima na napuhavanje. Vrijeme između skokova bilo je ispunjeno bogatim zabavno-glazbenim programom, koji je upotpunio koncert Ante Casha.


Čak 832 sudionika i posjetitelja obavila su besplatni dermatološki pregled, što je rekordan broj pregledanih od 2011. godine, kada su se na zadarskoj rivi održali prvi pregledi. Besplatne preglede ove je godine u sklopu dm-ove inicijative „Zaštiti se…i uživaj na suncu“ obavljalo šest dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum te su 51 osobu uputili na daljnje preglede.


Foto: Mate Komina




dm Zadar jump još je jednom potvrdio da je Zadar idealna turistička destinacija koja, uz prirodne i povijesne ljepote, nudi najbolju ljetnu zabavu u jedinstvenoj kombinaciji s odgovornim odnosom prema zajednici i vlastitom zdravlju.


Foto: Mate Komina