Petak, 26. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

MUKU MUČI S POŠTOM

'POSTOJI LI JOŠ TO PRAVILO?' Problem s poštom frustrira Zadranina: 'Da li još uopće postoje poštari?'

Autor: Portal ZL

24.07.2024. 16:06
'POSTOJI LI JOŠ TO PRAVILO?' Problem s poštom frustrira Zadranina: 'Da li još uopće postoje poštari?'

Foto: Vedran Karuza/NL



Jedan član grupe ‘Trn u oku Zadar’ požalio se da više od dva tjedna nije dobio u poštanski sandučić niti jednu pošiljku, odnosno račune. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.




“Živim na Višnjiku u stambenoj zgradi. Više od dva tjedna nisam dobio u poštanski sandučić niti jednu pošiljku, odnosno račune (telekom, struja…) i ostalo. Znam da A1 ima dospijeće do 15. u mjesecu i da račune uredno pošalje do 5. u mjesecu. Da li kod vas pošta stiže redovito ili sam ja umislio? Pošta ima pravilo uručenja običnih pošiljki u roku od 5 radnih dana. Da li to pravilo još postoji? Da li još uopće postoje poštari? Ili su u tom javnom poduzeću još ostali samo direktori? Novo: Sandučić je jutros napunjen!”, napisao je u svojoj objavi u grupi.


“I u Biogradu je tako. Nama su neki dan uručili račune i ostale pošiljke za zadnja četiri mjeseca”, odgovorila mu je jedna članica grupe. “A1 prebacila da dolazi mailom sve ostalo kad dođe. Nema tu pomoći, fali im poštara”, piše pak druga. “Meni nije došla struja, ostalo je došlo. Što sam mogla prebacila sam na mail”, iskustvo je treće.