Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

CROappella II

Zadarski A.K.A. Crescendo priprema a cappella spektakl

Autor: Matea Guzalić

20.07.2024. 16:30
Zadarski A.K.A. Crescendo priprema a cappella spektakl


Zadarski A.K.A. Crescendo i AXIOM iz Ujedinjenog Kraljevstva zajedno najavljuju CROappellu II na najbolji mogući način – a cappella koncertom! Ovaj spektakl održat će se u atriju palače Cedulin 24. srpnja s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan.


Riječ je o uvodu u internacionalni festival suvremene a cappella glazbe koji će se održati u Zadru od 26. srpnja do 28. srpnja, a čiji su organizatori već drugu godinu za redom. Na ovom posebnom koncertu pridružit će im se i sjajni AXIOM, grupa iz Ujedinjenog Kraljevstva koja će također sudjelovati i nastupiti na CROappelli II uz druge internacionalne skupine.


AXIOM, odvažna i inovativna nagrađivana a cappella grupu iz UK-a, poznata po razbijanju tradicionalnih a cappella okvira, donosi snažne, visokokvalitetne izvedbe koje obuhvaćaju suvremeni pop, rock i soul. S nevjerojatnim vokalima i modernim tehnikama beatboxa, stvaraju nezaboravno glazbeno iskustvo koje jednostavno ne smijete propustiti. Ovo je njihov prvi nastup nakon što su prošlog tjedna osvojili srebro na prestižnom a cappella natjecanju u Grazu.




Ovaj koncert je savršeno zagrijavanje za CROappellu II i jedinstvena prilika da publika osjeti djelić onoga što ih očekuje na finalnom koncertu festivala, koji će se održati u nedjelju, 28. srpnja na zadarskom Forumu u 21:30 sati.