Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

37 C°

BAKA PRASE I VOYAGE

VIDEO Baka Prase i Voyage snimili spot na Pagu: 'Zbog ovog spota su me opljačkali...'

Autor: Portal ZL

17.07.2024. 10:17
VIDEO Baka Prase i Voyage snimili spot na Pagu: 'Zbog ovog spota su me opljačkali...'

Foto: Screenshot: YouTube



YouTuber Baka Prase i treper Voyage objavili su spot za pjesmu VVS, koja je snimana na Pagu. VVS je trenutno na vrhu hrvatskog YouTube trendinga, a do sada je skupila preko 2 i pol milijuna pregleda.


Na samom početku videa piše: ‘Zbog ovog spota su me opljačkali tako da je ovaj spot koštao 250.000 eura”, što je referenca na tvrdnju Bake Praseta da je nedavno pokraden.





– Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura. Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca. Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon uhićenja i povratka satova, napisao je tada Baka Prase.