Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

28 C°

uspjeh na euru

Kraljevska obitelj preslatkom fotografijom čestitala engleskim nogometašima

Autor: Hina

15.07.2024. 19:22
Kraljevska obitelj preslatkom fotografijom čestitala engleskim nogometašima

Foto: Kensington Palace



Princ i princeza od Walesa pohvalili su po završetku europskog nogometnog prvenstva engleski “timski rad, hrabrost i odlučnost”, pohvalivši ‘Tri lava’ kao “inspiraciju za sve nas, mlade i stare”.


William i Kate podijelili su poruku upućenu izborniku Garethu Southgateu i njegovim igračima dan nakon poraza od Španjolske u finalu Eura 2024., zajedno s fotografijom svoje dvoje najmlađe djece, princeze Charlotte i princa Louisa, koji gledaju finale.


Charlotte i Louis, u dresovima Engleske s njihovim imenima i godinama, devet i šest godina, snimljeni su s leđa dok su sjedili ispred televizije tijekom utakmice.




Snimila ih je princeza Kate.


Poruka Williama i Kate glasila je: “Engleska, tvoj timski rad, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija za sve nas, mlade i stare. Čestitke Španjolskoj.”


Princ, koji je i predsjednik FA, nogometne asocijacije, i njegov najstariji sin princ George otputovali su u Berlin kako bi gledali pokušaj Engleske da osvoji titulu europskog prvaka, a William je nakon toga timu na društvenim mrežama poručio: “Ovaj put jednostavno nije bilo suđeno. Svi smo unatoč tome tako ponosni na vas. Naprijed.”


Španjolska je pobijedila u finalu s 2-1, dok su Tri lava pala na posljednjoj prepreci drugom izgubljenom finalu Europskog prvenstva zaredom.


William i George su fotografirani kako skaču u zrak, grle se i navijaju nakon izjednačujućeg pogotka Colea Palmera koji je potaknuo nadu u pobjedu Engleske.


Ali vidjelo ih se i u trenucima očaja, kako se drže rukama za glavu.