Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

15.-20.7.

Donosimo veliki tjedni horoskop. Nekima se smiješi financijska dobit

Autor: Sanda Milinković

15.07.2024. 16:08
Donosimo veliki tjedni horoskop. Nekima se smiješi financijska dobit

Foto: iStock/NL



Vanjski planeti mogu kružiti puževim korakom, ali njihov je utjecaj snažan. S mnoštvom retrogradnih planeta koji se sporo kreću ovog ljeta, savršeno je vrijeme za razmišljanje – vlada totalna “yin faza” umjesto stalne “yang” akcije.


Jedan od tih planeta je i Saturn, koji je, poput prijatelja koji vam želi sve najbolje, na godišnjem. Možda osjećate kao da ste zalutali ili niste sigurni u svoje obveze, pa odvojite trenutak da razmotrite svoje mogućnosti, resurse, ciljeve i put kojim ćete do njega stići.


Prigrlite ljeto da se opustite, obnovite svoju sreću i otvorite se novim informacijama, vezama i potencijalnim razvojima u karijeri i okruženju.




Evo što vas čeka tijekom narednog tjedna, prema astrolozima Indian Timesa.


Ovan


Napetost se počinje smanjivati. Prevladali ste izazovnu situaciju, a svaki se nesporazum može riješiti pa zato ponovno započnite suradnju s drugim ljudima. Na pravom ste putu do mira i razumijevanja, posebno u svojim odnosima – profesionalnim i osobnim. Ne morate se više nikome dokazivati.


Budite otvoreni dok se povezujete s voljenima jer možda vas imaju nešto vrijedno naučiti. U financijskim pitanjima pažljivo procijenite stvari prije nego što požurite s trošenjem ili ulaganjem. Zdravstvena pitanja izgledaju dobro.


Bik


Netko nije iskren prema vama! Prestanite biti “dobar tip” i postanite malo asertivniji ako želite da se stvari naprave na vrijeme ili na određeni način. Novo prijateljstvo počet će vas malo pomalo frustrirati kada shvatite koliko ste različiti.


Dobro je vrijeme da se nakratko odvojite i usredotočite na brigu o sebi i postavljanje nekih dugoročnih planova. Prepoznajte prepreke i napravite plan kako ih polako prevladati. Novi režim fitnessa može zahtijevati veću samodisciplinu.


Blizanci


Vi ste u svom elementu i imate potencijal za postizanje većih stvari u životu. Ne dopustite da vas itko spriječi da živite svoje snove. I ne slušajte svoje kritičare! Što više vjerujete da možete, to ćete biti uspješniji.


Vaše sposobnosti brzog razmišljanja omogućuju vam da prijeđete ravno na stvar, a možda čak odlučite nekome i iskreno reći što mislite. Ako ste slobodni, možda će vas privući nečija inteligencija i duhovitost.


Možda će biti potrebno i postaviti granice s prijateljem koji će se možda s vama povezati samo kada mu je potrebna neka usluga. Napredak je naznačen u zdravstvenim pitanjima, a i situacija s novcem postaje bolja.


Rak


Dajte prednost dugoročnoj stabilnosti i sigurnosti nad bilo čim rizičnim, upravo sada. Pažljivo nastavite i dobro istražite prije nego potpišete bilo kakav ugovor. Dogovor se može činiti predobar da bi bio istinit i bilo bi mudro držati se provjerenog.


Na osobnom planu, mogli biste početi razmišljati o tome da se više uključite u projekt zajednice ili posudite svoje vrijeme i talente cilju u koji vjerujete.


Samci bi mogli dobiti ponudu za dogovoreni brak. Financijski počinje razdoblje dobitaka i rasta zbog kojeg se osjećate sigurnije., a zdravstvena pitanja izgledaju dobro sve dok ste svjesni.


Lav


Niste više ono što ste bili prije godinu dana jer se previše toga dogodilo i evoluirali ste u najbolju verziju sebe. Uz ovu transformaciju doći će i svijest o tome da počnete unositi neke velike promjene u svoj život.


Moguća je promjena posla ili nove odgovornosti. Po pitanjima srca, trenutno vam ništa nije važnije od potpune iskrenosti prema onima koje koje volite. Pravne stvari i pregovori koji su možda zapeli imaju potencijal da se riješe u danima koji dolaze.


Jedan savjet – nemojte žuriti s nepotrebnim zaključcima i izbjegavajte osuđivati ​​nekoga bez da znate cijelu priču. Novčana pitanja pokazuju stabilan rast, a stari zdravstveni problem koji se ponavlja može zahtijevati vašu pozornost.


Djevica


Umorni ste i kao rezultat toga možete biti brzi i nestrpljivi i na poslu i kod kuće. Odmaknite se malo i shvatite da vašem umu i tijelu možda samo treba malo odmora. Stvari se nekako same poslože kada se malo odmaknemo i prestanemo pokušavati mikroupravljati svime.


Obnovite razinu energije prije donošenja bilo kakve važne odluke, posebno u osobnom životu. Brakovi i partnerstva mogu proći kroz fazu privremenog stresa kada shvatite da više niste voljni tolerirati određena ponašanja.


Privremena kašnjenja u papirologiji mogu izazvati stres pa će meditacija i svaka terapija koja vam pomaže da se opustite biti izuzetno korisna. Zdravstvena pitanja izgledaju dobro sve dok možete utišati svoje užurbane misli.


Vaga


Čak i ako je vam se život u posljednje vrijeme sastojao od uspona i padova, ne zaboravite da u sebi imate sposobnost biti fleksibilni i prilagodljivi svakoj situaciji. Možda ćete više obavljati više zadataka ili bijesno žonglirati između kućnih i poslovnih obaveza – i savršeno ćete se snaći.


Pokušajte procijeniti gdje ulažete svoju energiju i smanjite ono što nije potrebno da biste održali ravnotežu i mir. Može se otvoriti još jedan izvor prihoda pa bi freelanceri mogli dobiti nekoliko prilika za rast, a možda čak i odbiti ponudu ili dvije jer jednostavno nemate vremena.


Jedan savjet, ako želite da veza funkcionira, možda ćete je morati staviti više na svoju listu prioriteta. Preseljenje ili promjena kuće može biti u planu, a zdravstvena pitanja izgledaju vrlo podnošljivo.


Škorpion


Ostanite puni nade jer pozitivne promjene dolaze polako ali sigurno. Ako se pitate jeste li na pravom putu, jeste. U svakoj interakciji više slušajte svoj unutarnji glas, a ne ono što vam drugi govore da učinite. Stari kolega bi mogao posegnuti za uslugom ili vam prenijeti neku zanimljivu vijest ili trač.


Kod kuće ste zadovoljni radeći ono što volite, okruženi udobnošću rutine i obitelji. Mala djeca mogla bi trebati vaše strpljivo vodstvo. Škorpione na kreativnom polju očekuju mnoge zanimljive ideje i otkrića, a novčana pitanja zahtijevaju da cijelo vrijeme budete malo opušteniji i manje zabrinuti za budućnost.


Strijelac


Kad je riječ o odlučnosti i traženju onoga što želite, nitko vam ne može parirati. Vaš um i fokus oštar kao britva pomažu vam u rješavanju sporova i profesionalnom napredovanju. Samo pazite da ne stanete previše na prste u svojoj potrazi da dosegnete vrh.


Odnosi, posebno prijateljski, mogu biti malo napeti jer se netko opire vašim pokušajima da im kažete što da rade, a netko će se početi i udaljavati od vas na neko vrijeme. Odmaknite se i vidite što trebate promijeniti. Novčana sreća se poboljšava, ali zato pripazite na manju bolest koja se može izliječiti uz malo odmora i lijeka.


Jarac


Dobra karma i radost davanja – stavite se u tuđe cipele, postanite mentor mlađem kolegi, dajte pohvale i priznanje – i gledajte kako pozitivne vibracije rastu. Počinje prekrasna faza dijeljenja, njegovanja i uzdizanja drugih, a u tom procesu se i vi razvijate jer rad za dobrotvorne svrhe donosi dublje značenje u vaš život.


Prijateljstva u inozemstvu počinju cvjetati, a možda ćete se povezati s novim ljudima iz cijelog svijeta. Ili se naći sa starim prijateljem koji živi u inozemstvu. Pitanja novca izravno su povezana s davanjem – što više dajete, više ćete dobiti.


Vodenjak


U stanju ste riješiti svaku situaciju s taktom i gracioznošću pa se pregovori odvijaju s lakoćom uz vaš šarm. A možda ćete moći osvojiti srce protivnika svojim sposobnostima uvjeravanja. Ako ste se pitali sviđate li se i vi jednoj posebnoj osobi, možda vam se ljubavna sreća nasmiješila.


Parovi mogu postati romantičniji. Ako ste čekali ponudu za posao ili neke novosti vezane uz novac, očekujte ugodno iznenađenje ili dva. Možda razmišljate o upisu na nove tečajeve ili povratku starom hobiju.


Ovoga puta pazite da ne odustanete na pola puta ili da vam između toga ne bude dosadno. U novčanim stvarima budite oprezni i ne razmišljajte srcem, već umjesto toga koristite logiku.


Ribe


Vrijeme je da učite od starijih. Čovjek na određenom položaju bi vas mogao uzeti pod svoje okrilje i mentorirati, a ostavit ćete pozitivan dojam na profesionalnom planu pa bi promaknuće moglo uslijediti u narednim tjednima. Oni koji traže posao mogu ga pronaći pomoću moćnog kontakta.


U pitanjima srca, riješite sve razlike koje ste možda imali s ocem. Vi ste sada zaduženi za svoj život, postavite neka pravila i granice. Što više učite o financijama i tržištima, postajete sigurniji, a novčana pitanja pokazuju stalni porast. Pazite na prehranu ako volite nezdravu hranu.