Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

37 C°

Tomislav Mavra

Sveučilište dobilo prvog magistra diplomskog studija "Organizacija u pomorstvu"

Autor: Portal ZL

15.07.2024. 15:29
Sveučilište dobilo prvog magistra diplomskog studija

Foto: UNIZD



U petak, 5. srpnja 2024. godine, diplomski rad na temu “Razvoj luka lokalnog značaja na području grada Zadra” obranio Tomislav Mavra, student prve generacije diplomskog studija “Organizacija u pomorstvu” Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.


Tomislav Mavra je time postao prvi magistar inženjer pomorskog prometa na navedenom novootvorenom diplomskom studiju koji se u cijelosti izvodi na Pomorskom odjelu Sveučilišta u Zadru.


Mentorica rada bila je doc. dr. sc. Ana Gundić, a komentorica doc. dr. sc. Astrid Zekić. U povjerenstvu za obranu diplomskog rada su, uz mentoricu i komentoricu, nazočni bili i Predsjednik povjerenstva prof. dr. sc. Dino Županović te članica povjerenstva Nina Kostović, mag. ing. naut.




Prva generacija studenata diplomskog studija “Organizacija u pomorstvu” upisana je u akademskoj godini 2022/2023. U protekle dvije godine zabilježen je značajan interes studenata za navedeni studij, što se očituje u popunjenim kvotama.


Trenutno se provodi upis treće generacije studenata. Više o uvjetima upisa, kolegijima i samom studiju može se pronaći na službenim mrežnim stranicama Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.