Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

AMAZONA

Ella Dvornik vjerne pratitelje počastila fotografijama s neobične lokacije

Autor: M. Č.

14.07.2024. 20:00
Ella Dvornik vjerne pratitelje počastila fotografijama s neobične lokacije

Foto: Instagram



Hrvatska influencerica Ella Dvornik nerijetko na društvenim mrežama objavljuje različite trenutke iz svog života, a ovog je puta svoje vjerne pratitelje odlučila počastiti fotografijama s neobične lokacije.


Naime, Ella je pozirala okružena zelenilom na deblu prekrivenom mahovinom, dok se ispod nje nalazila voda. Bila je odjevena, prikladno, u zeleni bodi, mokre kose i prekrivena komadićima zemlje.




 


,,Amazona”, dodala je u opisu objave.


Njezini su fanovi ubrzo u komentarima počeli dijeliti brojne komplimente njoj, ali i samom konceptu i fotografu.


,,Wow, predobre fotke. Ova prva je totalno Wild Roses and Nick Cave!”, ,,Da, da!”, ,,Moćno, Ella”, ,,Najzgodnija u Hrvata”, ,,Najljepša djevojka, apsolutno savršenstvo od žene”, ,,Svaka čast fotografu”, ,,Super fotke”, bili su samo neki od komentara.


Jedna se obožavateljica u komentarima čak suptilno dotaknula Elline rastave. Prisjetimo se, nakon 5 godina braka influencerice i poduzetnika Charlesa Pearcea uslijedio je razvod, a ona ga je za medije potvrdila u kolovozu prošle godine.


,,Niti jedna žena nije propala nakon rastave, al muškarac je. Bravo Ella. Izgledaš top i sjajiš“, poručila je obožavateljica.