Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

32 C°

INCIDENT NA ZRĆU

Zaštitari pretukli muškarca na Zrću: 'Brutalno su ga mlatili'

Autor: Portal ZL

12.07.2024. 17:44
Zaštitari pretukli muškarca na Zrću: 'Brutalno su ga mlatili'

Foto: PIXSELL/Ilustracija



“Policijski službenici Policijske postaje Pag proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu. Sumnjiči ga se da je jučer, 11. srpnja oko 02.25 sati na Pagu u blizini plaže Katarelac fizički napao i ozlijedio 25-godišnjeg stranog državljanina koji se prethodno neprimjereno ponašao ispred ugostiteljskog objekta iz kojeg se udaljio”, izvijestila je jutros PU zadarska.


Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede. Portal Index.hr razgovarao je s posjetiteljem festivala Dropzone na Zrću koji je svjedočio napadu, a ispričao je da je vidio osmoricu zaštitara koji su brutalno mlatili čovjeka ispred noćnog kluba.


“Sljedeće je vidio da su osmorica zaštitara odvela napadnutog čovjeka na kraj plaže Katarelac. Kaže da ne zna što se dalje dogodilo. Rekao nam je i da su zaštitari sa Zrća, a ne s festivala Dropzone na kojem je on bio”, piše Index.




Inače, isti portal je danas objavio i da je nizozemsku influencericu Alennu van Wijk i njezin tim napao zaštitar zaštitarske firme tijekom festivala Dropzone, koji se održava na Zrću, kako je objavio portal EDM Identity. Snimka napada proširila se društvenim mrežama, a objavljena je i na Redditu.