Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

sukob

U Petrčanima tijekom svađe odgurnuo ženu pa joj prijetio

Autor: K.E.

09.07.2024. 10:22
U Petrčanima tijekom svađe odgurnuo ženu pa joj prijetio

Foto: Arhiva ZL

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je jučer 08. srpnja oko 12 sati u Petrčanima na ulici uputio ozbiljne prijetnje prema 53-godišnjaku i 46-godišnjakinji.


Naime, osumnjičeni je zajedno 39-godišnjakom prišao do oštećenih, gdje su vikom i galamom, zbog prethodno narušenih imovinskopravnih odnosa, narušavali javni red i mir uslijed čega je 39-godišnjak odgurnuo 46-godišnjakinju, dok im je 37-godišnjak uputio ozbiljne prijetnje koje su kod njih izazvale strah i bojazan za osobnu sigurnost.


Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 37-godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja iz čl. 139. st. 2.  Kaznenog zakona RH,  nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.


Također, zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja, 39-godišnjak je jučer uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.