Utorak, 16. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

36 C°

državljanin srbije

NESREĆA U ZADRU Kamionom prošao kroz crveno i naletio na automobil, žena teško ozlijeđena

Autor: K.E.

09.07.2024. 08:51
NESREĆA U ZADRU Kamionom prošao kroz crveno i naletio na automobil, žena teško ozlijeđena

Foto: PIXSELL/Ilustracija



Jučer poslijepodne u Zadru se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna ženska osoba. Prema rezultatima provedenog očevida, do nesreće je došlo oko 14.40 sati na semaforiziranom raskrižju ulica 4. gardijske brigade, Nikole Šopa i Kneza Novaka Krbavskog, kada se 34-godišnji državljanin Republike Srbije upravljajući teretnim vozilom srpskih registracijskih oznaka iz smjera ulice 4. gardijske brigade nije zaustavio na semaforu već je nastavio kretanje na znak crvenog svjetla.


Pri tome je ulaskom u raskrižje vozilom udario u osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 36-godišnja vozačica krećući se na raskrižju na zeleno svjetlo svog smjera kretanja iz ulice Kneza Novaka Krbavskog.


U nesreći je vozačica zadobila tjelesne ozljede te je prevezena u OB Zadar, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. Nad vozačem je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.




– Kako bi se izbjegle mogućnosti izazivanja prometnih nesreća i ovom prilikom pozivamo vozače na odgovorno ponašanje u prometu i apsolutno poštivanje svih prometnih propisa i pravila, apeliraju iz PU zadarske.