Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

SAMO CHIC!

Dojadile su vam bijele tenisice? Imamo ideju za nešto razigranije alternative

Autor: Lucija Sučić

04.06.2024. 10:22
Dojadile su vam bijele tenisice? Imamo ideju za nešto razigranije alternative

Foto: iStock/NL



Kada nam se ne da razmišljati previše, go to klasik su bijele tenisice. Volimo ih upravo zbog jednostavnosti i klasičnog toucha koji pružaju modnim kombinacijama, ali iako su bezvremenski dio garderobe, ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje sa stilovima.


Stoga predlažemo da priliku date vrućim trendovima tenisica koji trenutno dominiraju modnom scenom, a koje će u vaš look unijeti dozu razigranosti i svježine.


Moda nikada ne mora biti dosadna, a to se apsolutno odnosi i na tenisice!


Metalik trend




Metalik boje su hit u 2024. i nisu rezervirane samo za odjeću i modne dodatke. Tenisice sa metalik detaljima zapravo su najjednostavniji i najprofinjeniji način da se prepustite ovom sjajnom trendu na suptilan a opet totalno chic način.


Ako vas brine da će metalik tenisice biti u sukobu s ostatkom vaše garderobe, počnite o toj boji promišljati kao o novoj neutralnoj nijasni koja ide uz sve i koja će dodati malo sjaja vašem looku.


Narančasti chic


Ništa ne vrišti ljeto kao sunčana narančasta boja, a upravo ovakve tenisice izgledaju fantastično. Stilizirajte ih uz tamnoplave traperice za lijep kontrast, ili ih jednostavno uparite s bijelim lanenim kompletom.


Pastelne boje


Pastelne tenisice jedna su od basic stvari kada su u pitanju trendovi ovog ljeta koji će dodati nježni dašak boje vašoj garderobi. One su idealan izbor za sve one koji ne žele previše divljati s bojama i koji guštaju u prozračnim i laganijim lookovima.


Istaknite se neonskim tenisicama


Neoncore se uvelike vratio prošle godine, a mnogi ga ne puštaju niti ove godine. Ovakve tenisice super su za podizanje vašeg outfita, a najbolje će pasati bijeli, crni ili neki drugi neutralni modni komadi.