Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

najbolje kombinacije

Jesen stigla na zadarsku špicu

Autor: Marija Orešković

24.09.2023. 14:37
Jesen stigla na zadarsku špicu

Foto: Luka Jeličić



Ova rujan zasigurno ćemo pamtit po toplim i sunčanim danima, međutim ova subota i službeno nam je donijela jesen, iako se modni dah nove sezone itekako mogao osjetiti i proteklog vikenda. Špicom su kao i obično dominirale boje i uzorci ljeta, ali i komadi bez kojih će jesen biti nezamisliva.


Tako smo uz bok sandalama, tenisicama i lepršavim ljetnim haljinama vidjeli i nekoliko svevremenskih modela gležnjača i čizama, ali i traperica, sakoa i drugih komada koji najavljuju pravu jesensku modu.


Nijanse zelene





Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova posljednjih sezona, nijanse zelene još jednom će osvojiti modni svijet ove jeseni i zime u bezbroj različitih izdanja. Osim raskošnim izgledom, nijanse zelene ističu se i jednostavnošću kada je u pitanju kombiniranje s drugim bojama.


Jednako dobro izgledaju u spoju s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama, no, zelenoj posebno dobro stoji crvena, a ova zgodna špicerica to zna.


Izvrstan spoj boja



Duge haljine s uzorkom u kombinaciji s tenisicama i sandalama su outfit s kojim nećete pogriješiti. Kada je riječ o krojevima, prisutni su slip i oversized krojevi. Duge slip haljine su odličan odabir za poslovne sastanke ili pak večernji izlazak.


U ovom slučaju pažnju nam je privukla izvrsna kombinacija boja koja posebno dobro pristaje brinetama.


Povratak trenda



Cargo hlače – posljednjih godinu dana svjedočimo ponovnom povratku ovog trenda. Iako danas cargo hlače nisu popularne kao devedesetih i ne odražavaju cijelu jednu glazbenu scenu, prisutne su u gotovo svim ‘high street’ brendovima. Ove jeseni se zasigurno ponovno vraćaju i to u svim bojama i oblicima.


Ova zgodna špicerica ih nosi u kombinaciji sa sivim crop topom i vječitim Nike tenisicama. Čista petica!


Sportska obuća



Tenisice su nam jedan od omiljenih modnih komada koje volimo nositi, a sportska obuća koja je nekad služila isključivo za rekreativne svrhe, danas je fashion komad bez kojeg ne možemo zamisliti trendi kombinacije. Neki sportski brendovi su se posebno izdigli i njihovi modeli su rasprodani cijelo vrijeme, a jedan od takvih je New Balance.


Ovdje vidimo jednu jednostavnu kombinaciju u neutralnim bojama, a ove trendi tenisice su baš ono što joj je trebalo.


Ženstvene haljine



U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom, a kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih modela još jednom se istaknula plava midi haljina ukrašena floralnim motivima.


Brineta ju nosi i u kombinaciji s tenisicama što cijelu kombinaciju čini ležernijom, a tu je i mini torbica pastelno plave boje koja izvrsno pristaje ovoj haljini. Plavuša se odlučila za crnu kombinaciju s kojom nema greške, a elegantne crne sandale su pun pogodak!