Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

34 C°

zanimljiva priča

Nakon 25 godina, kćer roditeljima priznala tajnu koja je svima promijenila život

Autor: Life

23.07.2023. 11:55
Nakon 25 godina, kćer roditeljima priznala tajnu koja je svima promijenila život

Foto: iStock/NL



TikTokerica Keely Rayborn iz Sjedinjenim Američkih Država je čestitala svojoj mlađoj sestri rođendan na jedan šokantan način. Naime, povodom njenog 25. rođendana Keely je svojim roditeljima priznala tajnu koju je sve do sada skrivala.


Nakon uvoda, TikTokerica se prvo ispričala svojoj majci, a onda priznala što je napravila prije 25 godina. Prije toliko godina, s prijateljicama koje su je posjetile, došla je na ideju da se kradomice ušuljaju u spavaću sobu njenih roditelja.


Tamo su na noćnom ormariću pronašle pakiranje kondoma, a djevojke su dobro znale za što se prezervativ koristi. I tako im je palo na pamet da – paket kondoma probiju iglom.


@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound – Keely💖🤗



Šest mjeseci kasnije majka je Keely priopćila da je trudna, a TikTokerica objašnjava da je bila presretna kada je čula vijest. Kasnije joj je majka rekla da joj nikad nije bilo jasno kako je ostala trudna jer su njeni roditelji prakticirali siguran seks.


Nakon ove nadasve neočekivane čestitke za rođendan, mlađa sestra Sam Myrick je u vlastitom TikTok videu zahvalila starijoj sestri jer “je zaslužna za njeno postojanje”.