Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Ekskluzivni koncert

Američka kantautorica LP nastupa ovu nedjelju na splitskim Prokurativama

Autor: T.I.

06.06.2023. 14:20
Američka kantautorica LP nastupa ovu nedjelju na splitskim Prokurativama

LP stiže u Split samo mjesec dana nakon izdavanja novog singla “Golden” kojim najavljuje album “Love Lines” i u sklopu svjetske turneje na kojoj će ovo biti jedini koncert u bližoj regiji



Američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija pod umjetničkim akronimom LP stiže ovu nedjelju 11. lipnja u Split. Nastupit će na splitskom trgu Prokurative, dugogodišnjem domu Splitskog festivala zabavne glazbe, mjestu gdje su nastupale velike domaće zvijezde, ali i važna imena svjetske glazbe poput Roberta Planta i Arctic Monkeysa.


LP je možda najpoznatija po svom velikom hitu „Lost On You“, i u 20 godinu stvorila je vojsku fanova širom svijeta.  Njeno ime ima više od tri milijarde streamova, njezin YouTube kanali broji više od 4,3 milijuna pretplatnika, trenutno ima više od milijun pregleda dnevno, a njezine pjesme mjesečno streama više od 7 milijuna slušatelja diljem svijeta.


Paralelno s vlastitom karijerom kantautorice LP je puno pisala i za druge izvođače, od Celine Dion i Cher do Rihanne i Backstreet Boyse.




LP stiže u Split samo mjesec dana nakon izdavanja novog singla “Golden” kojim najavljuje album “Love Lines” i u sklopu svjetske turneje na kojoj će ovo biti jedini koncert u bližoj regiji.


Ulaznice za koncert mogu se kupiti putem Eventim.hr online sistema te na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice će biti moguće kupiti i dan prije koncerta i na dan koncerta u restoranu Bajamonti na Prokurativama, te na dan koncerta i na ulazu na koncert s Marmontove ulice. Vrata koncerta u Marmontovoj ulici se otvaraju u 19:30 sati, dok koncert kreće u 21 sati.