Subota, 27. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

35 C°

Danas druženje s Gibonnijem u T-centru

Autor: Boris Kupčak

05.05.2010. 22:00
Danas druženje s Gibonnijem u T-centru

Foto: Filip BRALA



Najpopularniji domaći kantautor, Zlatan Stipišić Gibonni u petak nastupa u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u sklopu turneje i promocije svog posljednjeg albuma “Toleranca”. Svi fanovi koji se žele s njim družiti to će moći napraviti već danas od 17.30 u T-centru, gdje će biti organizirana i nagradna igra u kojoj će Gibo dijeliti majice, karte, CD-e i Samsungov mobitel.
Gibonni je dobitnik čak 22 Porina, njegovi albumi ostvaruju rekordne naklade, za naše prilike i privlače brojne obožavatelje na koncerte. Posljednji album “Toleranca” brojni kritičari opisali su kao njegovo najzrelije djelo te pohvalili nove pjesme poput najavnog singla “Žeđam” ili “Zamoli me (možda ti je ispod časti)”. Sudeći prema reakcijama oduševljene publike u Bjelovaru, Osijeku, Zagrebu i Rovinju, koncert u Zadru trebao bi ispuniti očekivanja ljubitelja dobre glazbe.
– U Zadru možemo očekivati da će biti izvrsno, odlično smo se uhodali i jako se veselim što ću moći nastupi u odličnoj dvorani pred odličnom publikom, kazao nam je Gibo najavljujući koncert.
Na ostalim koncertima uz njega su nastupali i brojni gosti među kojima su Damir Urban, Remi iz Elementala i Ivana Husar, no nismo uspjeli doznati tko će sve biti na zadarskom koncertu.
– Na svakom koncertu mi se pojavljuje netko tko mi nije samo gost, nego gost-prijatelj pa će tako biti i u Zadru. To su moji prijatelji i prijateljice čije ime ne piše na plakatu zato što ih ne želim iskoristiti u komercijalne svrhe da tako privlačim publiku, nego su to ljudi koji će svojim prisutstvom doprinijeti da ovaj koncert bude nezaboravan, bio je tajanstven Gibonni.
Prodaja ulaznica za koncert je u T-centru na Relji, gdje je organizirano i današnje druženje s fanovima i nagradna igra, a cijena je 100 kuna za parket i 120 za tribine.