Utorak, 30. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Za otvorenje Peveca dobra ponuda i sniženje

Autor: Anamarija Bilan

03.03.2010. 23:00
Za otvorenje Peveca dobra ponuda i sniženje

Foto: Adam VIDAS



Ovih dana na pripremama za otvaranje radi svih 30-ak radnika koji su cijelo vrijeme ostali u Pevecu te još 15-20 koji su dali otkaz, ali sad su se opet vratili


Sutra se očekuje otvaranje Pevecova prodajnog centra kod Gradskog groblja.
Radnici Peveca ovih dana punom parom rade, slažu robu na police te pripremaju prodajni centar za ponovni rad. Posljednjih mjesec dana proveli su u Splitu gdje su uzeli veliku količinu robe i prenijeli je u zadarski centar.
Jučer smo u centru zatekli 50-ak radnika koji su radili, slagali, čistili i pripremali centar za rad te nisu imali vremena za razgovor. Ipak, kratko su nam rekli da ih je jučer posjetio stečajni upravitelj Darko Šket, koji je došao vidjeti kako idu pripreme za ponovno otvaranje.
 – Radimo punom parom i nemamo vremena za razgovor. Ovih dana na pripremama za otvaranje radi svih 30-ak radnika koji su cijelo vrijeme ostali u Pevecu te još 15-20 koji su dali otkaz, ali sad su se opet vratili, rekao je jedan radnik koji je htio ostati anoniman. Dodao je da se na raspisane natječaje javilo mnogo ljudi i to uglavnom nekadašnjih Pevecovih zaposlenika koji su zbog teškog stanja otišli iz tvrtke. Kazao je da očekuju još natječaja preko kojih bi posao moglo naći još ljudi. Krunoslava Blaha, iz ureda za odnose s javnošću tvrtke Pevec u stečaju, rekla je da će prilikom otvorenja sve kupce dočekati dobra ponuda i niske cijene. Inače, u Zadru je već u veljači otvoren Pevecov salon namještaja u kojem je posao našlo četvero ljudi. Taj salon je prvi prodajni centar koji je otvoren nakon Pevecove propasti i ubrzo nakon otvaranja je vratio stare kupce. U tvrtki Pevec nadaju se da će i prodajni centar kod groblja ubrzo nakon otvaranja vratiti stare kupce.