Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Poljuljani Napolitanci

Trener Napolija nakon poraza od Milana: "Izgleda da mi u LP nismo baš takvi favoriti kako svi pričaju"

Autor: Hina

03.04.2023. 11:45
Trener Napolija nakon poraza od Milana:

Foto: Luciano Spalletti/Foto REUTERS

Svaka čast Milanu, nadigrao nas je u svemu - rekao je Spalletti nakon teškog prvenstvenog poraza



NAPULJ “Treba biti iskren i priznati da je Milan bio fantastičan te je to razlog našeg visokog poraza”, izjavio je Luciano Spalletti, trener Napolija, nakon domaćeg poraza od Milana 0-4.


Bio je to tek treći poraz Napolija ove sezone u talijanskoj Serie A, no razlika na vrhu ljestvice i dalje je ogromna. Napoli ima 16 bodova više od Lazija koji je trenutačno drugi. Inače, posljednji put Napoli je u Serie A primio četiri gola u veljače 2021. godine, tada od Atalante.


– Milan je bio sjajan u ovih 90 minuta i to je odgovor na to kakva je bila utakmica. Osim što su oni počeli snažno, nakon toga su iskoristili sve što smo im ponudili kada smo se pokušali vratiti. Mi nismo bili na uobičajenoj razini, a stanka zbog reprezentacija je očito utjecala na nas iako to sebi nismo željeli priznati. Uostalom, nismo imali Osimhena, a i neki drugi igrači su bili umorni od svega. Nikako to nije opravdanje, svaka čast Milanu, nadigrao nas je u svemu – rekao je nakon utakmice trener Napolija Luciano Spalletti.




Inače, između dva poluvremena, u tunelu, došlo je do verbalnog sukoba između Spallettija i legende Milana Paola Maldinija, danas sportskog direktora još uvijek aktualnog talijanskog prvaka.


– Ne, nisam prigovarao nikome zbog proslave pogotka Rafaela Leaa. Samo sam pitao suca razlog zbog kojeg je dao žuti karton Lobotki. Maldini je prošao pored nas, širio je ruke i čini mi se da je gestikulirao kako ja uvijek prigovaram zbog nečega. Ma, ništa strašno. Ne radite priču gdje je nema – rekao je Spalletti.


Ova utakmica ujedno je bila najava četvrtfinala Lige prvaka gdje će također igrati Napoli i Milan.


– Izgleda da mi nismo baš takvi favoriti kako svi pričaju. Uloge se očito malo mijenjaju zbog ovog susreta – dodao je Spalletti.