Srijeda, 31. svibnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

Nagađanja ili...

Vratar brazilske reprezentacie izjavio da postoji velika mogućnost da će Carlo Ancelotti preuzeti Carioce

Autor: Hina

22.03.2023. 12:10
Vratar brazilske reprezentacie izjavio da postoji velika mogućnost da će Carlo Ancelotti preuzeti Carioce

Foto: Carlo Ancelotti/Foto REUTERS

Ono što su mi rekli o njemu jest da je izuzetan trener, da ga svi u momčadi vole, on je dečko koji ima vrlo uspješnu karijeru, samo pogledajte njegov CV - izjavio je EdersonRIO DE JANEIRO Neizvjesnost oko toga tko će postati sljedeći brazilski izbornik Brazila izazvala je zabrinutost u momčadi, izjavio je vratar Ederson, dodajući da su on i njegovi suigrači razgovarali o “velikoj mogućnosti” da Carlo Ancelotti preuzme tu dužnost.


Tite je napustio tu ulogu nakon što je Brazil ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru nakon poraza od Hrvatske. Brazilski savez objavio je priopćenje u veljači u kojemu je demantirao izvješće da su postigli usmeni dogovor s Ancelottijem, koji ima ugovor s Real Madridom do 2024.


“Postoji velika mogućnost da dođe”, rekao je Ederson novinarima uoči utakmice Brazila protiv Maroka 25. ožujka.
Vratar Manchester Cityja rekao je da je razgovarao s nekim brazilskim igračima koji su igrali pod vodstvom Ancelottija u Real Madridu, uključujući Casemira, Viniciusa Jr. i Edera Militaa.


“Ono što su mi rekli o njemu jest da je izuzetan trener, da ga svi u momčadi vole, on je dečko koji ima vrlo uspješnu karijeru, samo pogledajte njegov CV. Vidjet ćemo u skoroj budućnosti hoće li biti ovdje ili ne. Nadam se da ćemo brzo imati novog trenera. I ja sam nestrpljiv jer ima previše nagađanja”, dodao je.