Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kvalifikacije za EP

Kovačić nakon remija: "Kažnjeni smo na najgluplji mogući način"

Autor: Hina

26.03.2023. 08:00
Kovačić nakon remija:

Foto: Mateo Kovačić/Foto REUTERS

Takav je bio pogodak kojeg smo primili. Ali, idemo dalje, siguran sam da ćemo negdje nadoknaditi ove izgubljene bodove - rekao je Kovačić



SPLIT  Puno je još utakmica ispred nas, vratit ćemo negdje ova dva izgubljena boda, komentirao je hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić remi protiv Walesa u Splitu na startu kvalifikacija za idući EURO.


„Dobro smo otvorili utakmicu i zabili pogodak. Imali smo i dovoljan broj prilika za drugi gol. Imao sam i ja šanse i drugi, ali zakazala je realizacija. Dogodilo se nakon svega ono što se u nogometu često događa, kada svoje šanse ne zabiješ budeš kažnjen. Makar smo mi kažnjeni valjda na najgluplji mogući način. Takav je bio pogodak kojeg smo primili. Ali, idemo dalje, siguran sam da ćemo negdje nadoknaditi ove izgubljene bodove. Sada nam slijedi izuzetno važna utakmica kod Turske, kod reprezentacije koja je doma vrlo opasna momčad“, rekao je nakon susreta Mateo Kovačić.


Nakon što se početkom drugog poluvremena ozlijedio Marko Livaja u igru je ušao Petar Musa koji je time debitirao u hrvatskoj reprezentaciji.




„Razočarani smo nakon ovog rezultata i nakon glupog pogotka kojeg smo primili. No, brzo imamo novu utakmicu i moramo se dignuti. Naravno da sam bio presretan zbog premijere u reprezentaciji, nevjerojatan je osjećaj istrčati na prepuni Poljud. Sretan sam, ali istovremeno i tužan jer smo ostali bez pobjede“, izjavio je Musa.


Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu na svom lijevom boku, a tijekom prvog dijela se našao i u jednoj dobroj prilici.


„Žao mi je jer smo na utakmici obavili sve što smo se dogovorili i kontrolirali smo dvoboj od početka do kraja. Zaslužili smo puno više od ovog remija. Pristup je bio pravi, igrali smo kao prava momčad, ali ni ovaj rezultat nije nikakva tragedija. Imao sam osjećaj da nam ne mogu zabiti pogodak do sutra i onda ga primimo na onakav način. Idemo dalje, trudit ćemo se u Turskoj odigrati još bolju utakmicu“.