Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

SP u Kataru

Marokanski izbornik udario lažnjak: "Belgija je favorit, morate stvari zvati pravim imenom"

Autor: Hina

26.11.2022. 13:51
Marokanski izbornik udario lažnjak:

Foto: Walid Regragui/Foto REUTERS

Oni imaju fantastičnog trenera, igrače svjetske klase kao što su De Bruyne, Hazard ili Witsel, a pogledajte klupu koju imaju s Batshuayiem ili Lukakua - rekao je Regragui -



DOHA  “Belgija je favorit protiv nas, morate stvari zvati pravim imenom”, kazao je izbornik Maroka Walid Regragui uoči susreta s Belgijom na SP u nedjelju.


“Gledamo komentare, puno ljudi kritizira Belgiju, ali siguran sam da će to podići na viši nivo. Favorit je Belgija, sviđalo se to vama ili ne. Oni imaju fantastičnog trenera, igrače svjetske klase kao što su De Bruyne, Hazard ili Witsel, a pogledajte klupu koju imaju s Batshuayiem ili Lukakua. Želim biti malo nacionalist, ali mislim da imamo najboljeg vratara na svijetu Yassine Bounoua”, kazao je  Regragui, koji je dodao kako će ovo biti posebna utakmica za Marokance u Belgiji.


“Ono što je sigurno je da će to biti zabava u Belgiji nakon utakmice za jednu od dvije zajednice, a imam u momčadi  dvojne državljane Zarouryja, El Khannoussija, Amallaha i Chaira. To je još uvijek njihova zemlja rođenja, tamo su odrasli, a oni su euforični, daju nam pozitivne vibracije. Ali bez obzira na protivnika, ne smijemo misliti da je nešto posebnija utakmica, čak i ako znamo da u biti jest. Naš je posao na stožeru i meni da im pomognemo da ne razmišljam o tome”.