Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Košarka

LA Clippersi do kraja ligaškog dijela sezone ostali bez Georgea nakon stravične ozljede

Autor: Hina

23.03.2023. 07:45
LA Clippersi do kraja ligaškog dijela sezone ostali bez Georgea nakon stravične ozljede

Foto: Foto REUTERS

Clippersi su s omjerom pobjeda i poraza 38-35 trenutačno na petom mjestu Zapadne konferencije koje izravno vodi u doigravanje, no moglo bi se dogoditi da bez Georgea izgube svoj trenutačni status.



LOS ANGELES Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Los Angeles Clippers do kraja ligaškog dijela sezone najvjerojatnije će biti bez pomoći svog krilnog igrača Paula Georgea zbog ozljede desnog koljena koju je zadobio u završnici utakmice protiv Oklahoma City Thundera odigranoj prošle noći.


Clippersi  su objavili kako će George zbog istegnuća desnog koljena pauzirati između dva i tri tjedna, a kako ligaški dio sezone završava 9. travnja malo je vjerojatno kako će se drugi najbolji igrač momčadi iz Los Angelesa vratiti u sastav prije tog roka.


Clippersi su s omjerom pobjeda i poraza 38-35 trenutačno na petom mjestu Zapadne konferencije koje izravno vodi u doigravanje, no sedmi Dallas Mavericksi i osmi Oklahoma City Thunder, koji drže mjesta koja vode u “play-in”, su na omjeru 36-36 i moglo bi se dogoditi da Clippersi bez Georgea izgube svoj trenutačni status.